LEGO Star Wars 75306 - Imperiální průzkumný droid

Připomeňte si epické akční scény z filmu Star Wars: Impérium vrací úder na ledové planetě Hoth se stavebnicí Imperiální průzkumný droid. 
EAN: 5702016914184
Kód 1: 75306LEG
Kód 2: 2275306
1 649 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Připomeňte si epické akční scény z filmu Star Wars: Impérium vrací úder na ledové planetě Hoth se stavebnicí Imperiální průzkumný droid. Sestavitelná Lego figurka droida zaujme pohyblivýma nohama. Nechybí ani průsvitná tyč pro „zavěšení“ nad zasněženou scénou. Dále je součástí stavebnice in­formační štítek.

Tato prémiová stavebnice je součástí sběratelské řady výstavních modelů Lego Star Wars pro dospělé. Model tvořený 683 dílky nabízí komplexní, naplňující stavitelský zážitek a poslouží jako úžasný narozeninový, vánoční nebo jakýkoli jiný dárek pro všechny milovníky ságy Star Wars nebo zkušené Lego stavitele. Na výstavce nezabere moc místa, ale i přesto uchvátí pozornost každého, kdo si jej všimne.

  • Sestavitelný model měří přes 27 cm na výšku, 24 cm na šířku a 11 cm do hloubky

  • Počet kostek: 683

Uvažujete nad koupí této sady pro sběratele kultovních předmětů ze ságy Star Wars, který je ve světě Lego stavebnic nováčkem? Bez obav. Součástí je podrobný návod, takže se každý může pustit do stavění s patřičným sebevědomím. Sběratelské sady od Lego Star Wars jsou určeny náročným dospělým se zájmem o všímavé, kreativní projekty, u nichž si ve volném čase odpočinou a pobaví se.

Lego dílky splňují náročné oborové standardy, díky čemuž vždy umožňují jednoduché a pevné spojování. Lego kostky a dílky splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 35 x 19 x 9 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 683
Věk: Od 18 let
Načítám