LEGO MINIFIGURES 71030 - Looney Tunes

Ve všech sáčcích čeká na děti a fanoušky kreslených příběhů bláznivá akce a příjemné vzpomínky! Každý sběratelský sáček Looney Tunes ze série Lego Minifigurky obsahuje 1 z 12 parádních postav z limitované edice.
EAN: 5702016912401
Kód 1: 2271030
Kód 2: 71030LEG
99 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Ve všech sáčcích čeká na děti a fanoušky kreslených příběhů bláznivá akce a příjemné vzpomínky! Každý sběratelský sáček Looney Tunes ze série Lego Minifigurky obsahuje 1 z 12 parádních postav z limitované edice na motivy původních seriálů studia Looney Tunes. Nabitá sestava známých postav Malí i velcí milovníci kreslených pohádek mohou sbírat, vystavovat si a přidávat úžasné figurky z původních seriálů studia Looney Tunes do svých sad. Těší se na vás Bugs Bunny, Lola Bunny, Kačer Daffy, Kanárek Tweety, Sylvester, Pták Uličník, Kojot Wilda, Prasátko Porky, Prasátko Petunia, Speedy Gonzales, Tasmánský čert nebo Marťan Marvin. Sběratelské modely Každá z těchto pečlivě vyrobených, důkladně propracovaných LEGO minifigurek je ukryta v zapečetěném tajemném sáčku s jedním nebo více doplňky pro ještě více akce a zábavy. Nechybí ani sběratelská brožura s přehledem. Jedná se o skvělý drobný dáreček, který vykouzlí úsměv na tváři každému fandovi.

Ještě více úžasných postav! Zábavný dárek pro děti a fanoušky všech věkových kategorií. Podnítí jejich představivost a pomohou jim rozvíjet kreativitu a sebedůvěru prostřednictvím hry – ať už se na tvůrčí dobrodružství vydají samotné, nebo s kamarády. Tyto kvalitní minifigurky a doplňky z limitované edice poslouží jako speciální dárek nebo překvapení, které obohatí stávající sady o ještě více akce.

  • Počet kostek: 8

Již od roku 1958 splňují Lego dílky ty nejpřísnější standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání.Lego dílky pouštíme na zem, mačkáme, kroutíme, zahříváme, ohýbáme, škrábeme a natahujeme, abychom zajistili soulad s těmi nejpřísnějšími bezpečnostními normami.

Rozměry kusového balení: 15 x 10 x 1 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 8
Věk: Od 5 let
Načítám