Seva Stavebnice Rodina - Bydlíme

Pro velký zájem jsme rozšířili naši řadu Seva Rodina o novou stavebnici zaměřenou na téma bydlení. Díky pestrým barevným kombinacím, kde dominuje fialová, růžová a světle modrá, si tato stavebnice určitě získá pozornost nejedné holčičky!

EAN: 8592812176483
Kód 1: 0301-27.02
Kód 2: 40012702
33,04 € cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Pro velký zájem jsme rozšířili naši řadu Seva Rodina o novou stavebnici zaměřenou na téma bydlení. Díky krásným a pestrým barevným kombinacím, kde dominuje fialová, růžová a světle modrá barva, si tato stavebnice určitě získá pozornost nejedné šikovné holčičky!

Tato stavebnice obsahuje celkem 564 dílků, ze kterých si můžete sestavit krásné a originální bydlení jak pro originální panáčky Seváčky (dvě figurky Seváčka jsou součástí balení), nebo své vlastní figurky či malé panenky. Co všechno si můžete ze stavebnice Bydlení sestavit? Záleží pouze na Vás a na Vaši fantazii! Připravili jsme pro Vás několik inspirativních tipů jako např. moderní rohovou kuchyňskou linku samozřejmě se dřezem na mytí nádobí a vestavěnou lednicí. K tomu kuchyňský stůl se židlí nebo pohovkou pro dvě a tři figurky, které si zde můžou spolu posedět a vychutnat třeba teplý čaj nebo nějaký sladký pamlsek. Co by bylo bydlení bez ložnice? Ani zde nepřijdete zkrátka, můžete si sestavit tzv. letiště – širokou postýlku pro pohodlné spaní. Malé stavitelky určitě ocení i malé noční stolky u postele, kam si mohou odložit knížku, nebo šálek s čajem (nejsou součástí stavebnice). Dále si můžete sestavit různé skříňky do obýváku, nebo šikovné regály, ať má vše v bytě, či domečku své místo. A když budete chtít vzít panenku na procházku ven, stačí si sestavit dětský kočárek a hurá do přírody! To všechno a mnohem víc Vás čeká v novém balení SEVA RODINA - Bydlení! 

Polytechnická stavebnice Seva byla na trh uvedena v roce 1979 a stala se natolik oblíbenou, že v roce 2019 oslavila svoje 40 výročí. Stavebnice SEVA je kreativní, dětem rozvíjí mysl i manuální zručnost a její variabilita určitě osloví i Vás ...můžete si z ní postavit funkční vozidla, stroje, letadla, budovy, nábytek, lodě, vlaky... Její věková hranice není nijak omezená. I když jako výrobce doporučujeme stavebnici pro děti od 4 let, máme zjištěno, že za dozoru rodičů si s ní vyhrají i 3 leté děti. A když přeskočíme školku a školu, pak Vám prozradím, že si z ní rádi staví rodiče a dokonce i prarodiče...

Tato ČESKÁ stavebnice SEVA neobsahuje nebezpečné ftaláty, není tedy důvod proč by měla chybět v některém dětském pokojíčku. Všechny stavebnice Seva jsou navíc navzájem kompatibilní, proto je můžete neustále rozšiřovat. Jelikož pečujeme o zdravý rozvoj dětí, není nám lhostejný ani stav životního prostředí, ve kterém budou vyrůstat. Proto přinášíme naše hračky z kvalitního recyklovatelného plastu v nových obalech, které zatěžují přírodu co nejméně. Postavte si kočárek, nábytek, kuchyňku nebo cokoli jiného – stavebnice obsahuje 564 dílků a fantazii se meze nekladou. 

Rozměry balení: 33 x 35 x 6 cm

Hmotnost: 1,4940 kg

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 564
Věk: Od 4 let
Načítám