LEGO Super Heroes 76170 - Iron Man vs. Thanos

Parádní sběratelská sada Iron Man vs. Thanos od Lego Marvel nadchne každého malého superhrdinu.
EAN: 5702016912753
Kód 1: 76170LEG
Kód 2: 2276170
435 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Parádní sběratelská sada Iron Man vs. Thanos od Lego Marvel nadchne každého malého superhrdinu. Tato všestranná sestavitelná akční hračka má za úkol rozvíjet dětskou fantazii, zručnost a schopnost hrát si ve skupině. Skvěle podpoří stavitelské sebevědomí u dětí od 4 let. Iron Man se ocitá uprostřed epické bitvy proti Thanosovi o Rukavici nekonečna. Vyhněte se střelám z Thanosovy palebné věže a opětujte útok pomocí dvou vystřelovacích disků. Souboj se stává ještě napínavějším na zemi, kde Iron Man a Thanos získají ještě větší sílu díky podstavci vyzařujícímu energii. Užijte si spoustu akce, epických soubojů a nápaditých dobrodružství s Lego Marvel Avengers. Stavebnice obsahuje minifigurky Iron Mana a Thanose, modely letounu a palebné věže a dva podstavce vyzařující energii.

  • Tryskový letoun Iron Mana měří přes 6 cm na výšku, 11 cm na délku a 12 cm na šířku – ideální rozměry pro dětské ručky.

  • Počet kostek: 103

Vhodné pro hraní doma i na cestách. Perfektní dárek pro fanoušky superhrdinských filmů, kluky i holky od 4 let. Stavebnice s označením 4+ nabízí řadu parádních detailů, díky kterým si malí superhrdinové užijí při hraní spoustu zábavy. Obsahuje kostku pro snadný začátek stavění a jednoduchý návod. Nechybí 3D digitální návod na stavění, který je k dispozici v bezplatné Lego aplikaci.

Lego dílky splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že všechny kostky ze sad pro děti od 4 let se malým ručičkám snadno uchopují, umísťují i rozpojují – a je tomu tak již od roku 1958. Lego kostky a dílky splňují přísné normy vztahující se k bezpečnosti dětí.

Rozměry kusového balení: 19 x 21 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avengers
Věk: Od 4 let
Načítám