LEGO Star Wars 75297 - Stíhačka X-wing Odboje

Umožněte dětem ve věku od 4 let naučit se stavět a hrát si s modelem stíhačky X-wing ze sady od Lego Star Wars. Verze letounu z filmu Star Wars: Síla se probouzí nabízí letový a přistávací režim a je doplněna o Lego minifigurku Poe Damerona.
EAN: 5702016912661
Kód 1: 2275297
Kód 2: 75297LEG
16,88 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Umožněte dětem ve věku od 4 let naučit se stavět a hrát si s modelem stíhačky X-wing ze sady od Lego Star Wars. Verze letounu z filmu Star Wars: Síla se probouzí nabízí letový a přistávací režim a je doplněna o Lego minifigurku Poe Damerona. Ten je vyzbrojen blasterovou pistolí, pohodlně se vejde do otevíracího kokpitu X-wingu a společnost mu dělá Lego figurka droida BB-8. Omrkněte interaktivní návod na stavění Instructions PLUS, který najdete v bezplatné aplikaci s Lego návody. Díky nástrojům přibližování a otáčení bude pro děti stavění modelu ještě větším zážitkem. 

Stavebnice Lego Star Wars z edice 4+ představují ideální vstupenku do světa Hvězdných válek a Lego stavění pro děti od 4 let. Díky začátečnickým kostkám si děti se sestavením modelů poradí raz dva – ať už samotné, nebo s pomocí staršího sourozence či dospěláka. Jednoduchý model X-wingu pro nejmladší hrdiny Odboje obsahuje Lego minifigurku Poe Damerona a Lego figurku droida BB-8. X-wing má otevírací kokpit, prostor pro BB-8 a rozkládací křídla. Kompaktní, snadno přenosná sada, která děti zabaví i na cestách. Společná zábava pro děti a rodiče i starší sourozence a další příbuzné. S digitálními pokyny Instructions PLUS bude stavění zábavnější, jednodušší a interaktivnější. Sady Lego Star Wars 4+ přispívají k rozvoji dětí prostřednictvím hraní. Kvalitní Lego kostky je snadné spojit a vždy pevně drží.

  • Tato úžasná stíhačka měří přes 5 cm na výšku, 15 cm na délku a 19 cm na šířku – díky kompaktním rozměrům se pohodlně vejde do batůžku pro hraní na cesty.

  • Počet kostek: 60

Lego dílky už od roku 1958 splňují přísné oborové normy, jsou konzistentní a zaručují bezpečné a pevné spojování. Lego kostky a dílky procházejí přísnými testy, aby se zajistilo, že každá stavebnice splňuje nejvyšší bezpečnostní standardy na planetě Zemi (i ve vzdálených galaxiích!).

Rozměry kusového balení: 14 x 26 x 5 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 60
Věk: Od 4 let
Načítám