LEGO Ninjago 71748 - Souboj katamaránů na moři

Se sadou Souboj katamaránů na moři od Lego Ninjago čeká na malé fanoušky nindžů spousta vzrušujících námořních dobrodružství. Jeden ze 2 katamaránů je možné rozdělit na 3 samostatné lodě, z nichž 1 má na palubě vězení.
EAN: 5702016889284
Kód 1: 2271748
Kód 2: 71748LEG
1 655 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Se sadou Souboj katamaránů na moři od Lego Ninjago čeká na malé fanoušky nindžů spousta vzrušujících námořních dobrodružství. Jeden ze 2 katamaránů je možné rozdělit na 3 samostatné lodě, z nichž 1 má na palubě vězení. Děti tak mají k dispozici vše, co potřebují, aby si mohly užívat hodiny nápaditého hraní. Tato nindžovská sada přináší 6 minifigurek: ostrovního Jaye, Kaie, Zanea a protivníky náčelníka Mammata, strážce hromů a strážce hřmotu. Všichni jsou po zuby ozbrojeni – nechybí kopí, meče ani štíty, takže na děti čeká ohromná bitevní vřava. Akční stavebnice se 2 modely katamaránů a vystřelovací funkcí. 6 minifigurek, mezi kterými najdete ostrovního Jaye, Kaie a Zanea a náčelníka Mammata. Katamarán strážců se dá rozdělit na 3 lodě – na jedné z nich je dokonce i věznice. Katamarán nindžů je vybaven 2 pružinovými vystřelovači.

Hračky Ninjago otevírají dětem svět plný vzrušujících dobrodružství. Malí stavitelé si postaví parádní modely a připojí se k oblíbeným nindža hrdinům v boji proti zlu. Stavebnice přispívají k rozvoji dovedností potřebných pro život a nabízí řadu skvělých modelů, mezi kterými najdete draky, roboty nebo budovy. Tato akční stavebnice představuje skvělý narozeninový dárek pro fanoušky nindža hrdinů. Katamarán strážců se bude skvěle vyjímat na výstavce v dětském pokoji. 

  • Katamarán strážců měří 22 cm na výšku, 33 cm na délku a 24 cm na šířku

  • Počet kostek: 780

Poohlédněte se i po dalších stavebnicích Ninjago, které vznikají na motivy televizního seriálu. Stavebnice Ninjago dávají dětem možnost ponořit se do fantastického světa vzrušující zábavy.

Lego kostky už více než šest desetiletí vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů, díky čemuž je zaručeno, že je lze vždy bezpečně spojovat a oddělovat. Lego kostky splňují nejpřísnější bezpečnostní normy, takže o bezpečnost dětí je postaráno.

Rozměry kusového balení: 28 x 54 x 8 cm

 
Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 780
Věk: Od 9 let
Načítám