LEGO Ninjago 71747 - Vesnice strážců

S akční stavebnicí Vesnice strážců od Lego Ninjago si mohou fanoušci přehrávat vzrušující scény z oblíbeného televizního seriálu.
EAN: 5702016889680
Kód 1: 71747LEG
Kód 2: 2271747
1 159 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

S akční stavebnicí Vesnice strážců od Lego Ninjago si mohou fanoušci přehrávat vzrušující scény z oblíbeného televizního seriálu. Tento detailně propracovaný model obsahuje vězení v dračí tlamě, tajné vystřelovače a past u stromu. Sada obsahuje pět minifigurek ostrovního Colea, Jaye a Kaie, náčelníka Mammata a strážce hromů. Všichni jsou po zuby ozbrojeni, takže souboj o vlastnictví vzácného amuletu bude skutečně napínavý. Kamenný sloup v horní části modelu navíc ukrývá tři samostatné příšery. Pět minifigurek: ostrovní Cole, ostrovní Jay, ostrovní Kai, náčelník Mammatus a strážce hromů. Vesnice obsahuje vězení uvnitř dračí hlavy, pasti a vystřelovače. Model z ostrovního prostředí se stane výstavním kouskem v každém dětském pokoji. Poohlédněte se i po dalších sadách inspirovaných seriálem Lego Ninjago.

  • Vesnice strážců měří přes 22 cm na výšku, 19 cm na délku a 29 cm na šířku.

  • Počet kostek: 632

Stavebnice Lego Ninjago odlepí děti od obrazovek a umožní jim vstoupit do fantastického akčního světa, kde mohou stanout po boku oblíbených hrdinů v boji proti zlu. Sady přispívají k rozvoji klíčových dovedností do života a obsahují úžasné modely draků, robotů a budov. Fantastická nindžovská stavebnice z ostrovního prostředí. 

Sady Lego Ninjago dávají dětem možnost ponořit se do fantastického světa vzrušující zábavy. Lego kostky vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů už od roku 1958. Lego kostky splňují nejvyšší standardy bezpečnosti.

Rozměry kusového balení: 28 x 48 x 6 cm

 
Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 632
Věk: Od 8 let
Načítám