LEGO Ninjago 71746 - Drak z džungle

Se stavebnicí Drak z džungle od Lego Ninjago si děti mohou přehrávat vzrušující scény z oblíbeného televizního seriálu. Model draka nabízí pohyblivé křídla, nohy a ocas, otevírací tlamu a sedlo pro nindžu.
EAN: 5702016889673
Kód 1: 2271746
Kód 2: 71746LEG
915 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Drak z džungle od Lego Ninjago si děti mohou přehrávat vzrušující scény z oblíbeného televizního seriálu. Model draka nabízí pohyblivé křídla, nohy a ocas, otevírací tlamu a sedlo pro nindžu. Tato sada je zárukou nespočtu nápaditých příběhů. Model draka doplňují 4 minifigurky: ostrovní Lloyd, ostrovní Zane a 2 protivníci. Všichni jsou po zuby ozbrojeni, takže souboj o vzácný amulet bude skutečně napínavý. A ještě větší porci napínavé akce si děti užijí díky surfovacímu prknu s funkcí střelby. Obsahuje 4 minifigurky: ostrovního Lloyda, ostrovního Zanea a dva nepřátele. Model draka má pohyblivé křídla, nohy i ocas a otevírací tlamu. Surf s plachtou je vybaven vystřelovačem.

Stavebnice Lego Ninjago představují skvělé dárky pro děti, které touží po tom ponořit se do vzrušujícího a pohlcujícího fantasy světa, kde mohou po boku svých hrdinů stanout proti zlu. Milovníci nindžů si můžou hrát s úžasnou kolekcí zábavných modelů, mezi kterými najdete i draky, letouny a vozidla. Akční stavebnice pro nekonečné hodiny zábavného hraní s nindži. 

Prémiová stavebnice s modelem draka, který se bude skvěle vyjímat na výstavce. Poohlédněte se i po dalších stavebnicích Ninjago, které vznikají na motivy televizního seriálu. Stavebnice Ninjago dávají dětem možnost ponořit se do fantastického světa vzrušující zábavy.

  • Drak měří 15 cm na výšku, 30 cm na délku a 17 cm na šířku 

  • Počet kostek: 506

Lego kostky už více než šest desetiletí vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů, díky čemuž je zaručeno, že je lze vždy bezpečně spojovat a oddělovat. Lego kostky splňují nejpřísnější bezpečnostní normy, takže o bezpečnost dětí je postaráno.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 506
Věk: Od 8 let
Načítám