LEGO NINJAGO 71745 - Lloydova motorka do džungle

Se stavebnicí Lloydova motorka do džungle od Lego Ninjago si mohou děti s nadšením přehrávat akční scény z televizního seriálu. 
 
EAN: 5702016889239
Kód 1: 71745LEG
Kód 2: 2271745
425 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Lloydova motorka do džungle od Lego Ninjago si mohou děti s nadšením přehrávat akční scény z televizního seriálu. Vozidlo 2v1 je vybaveno 2 vystřelovači, otevíracím kokpitem, funkčním pérováním a odnímatelným letounem, který lze použít jako surfovací prkno. Stavebnice Ninjago odlepí děti od obrazovek a přispívají k rozvoji klíčových dovedností prostřednictvím hraní – a to o samotě, nebo s kamarády. Kolekce akčních ninja modelů, jako jsou draci, roboti a vozidla, dětem otevírá úžasný svět plný nekončících dobrodružství. Ninja stavebnice s motorkou a Ninjago minifigurkami Lloydem a Nyou, se kterými si děti užijí napínavá dobrodružství v džungli. Ohromující ninja vozidlo 2v1 pro spoustu herní akce. Model nabízí funkční odpružení a odpojitelný letoun. Stavebnice obsahuje tři minifigurky: ostrovního Lloyda, ostrovní Nyu a strážce hřmotu.

  • Model měří přes 16 cm na výšku, 21 cm na délku a 6 cm na šířku.

  • Počet kostek: 183

Řada Lego Ninjago nabízí úžasnou sbírku neuvěřitelných herních sad, které děti dostanou od obrazovek a prostřednictvím nápaditého hraní je naučí důležité věci do života. Lego kostky už více než šest desetiletí vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů, díky čemuž je zaručeno, že je lze vždy bezpečně spojovat a oddělovat – člověk ani nutně nemusí být silný jako nindža. Lego kostky splňují nejpřísnější bezpečnostní normy, takže si můžete být jistí, že děti jsou v bezpečné společnosti.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 183
Věk: Od 7 let
Načítám