LEGO Disney 43184 - Raya a drak Sisu

S originální stavebnicí Lego Disney Raya a drak Sisu čeká na fanoušky disneyovek spoustu vzrušení. Sada obsahuje 2 modely a spoustu doplňků, které podnítí ničím neomezené hraní.
EAN: 5702016746907
Kód 1: 43184LEG
Kód 2: 2243184
25,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
S originální stavebnicí Lego Disney Raya a drak Sisu čeká na fanoušky disneyovek spoustu vzrušení. Sada obsahuje 2 modely a spoustu doplňků, které podnítí ničím neomezené hraní. Součástí je tištěný návod na stavění a k dispozici jsou také digitální pokyny Instructions PLUS. S pomocí aplikace s Lego návody se děti v průběhu procesu stavění stanou skutečnými mistry staviteli... to je přece boží! 

„Stavebnice na motivy nového animovaného filmu studia Disney – Raya a drak – nabízí bránu paláce, vodopád a spoustu dalších doplňků. Samozřejmostí je minipanenka Rayi a Lego figurka draka Sisu. Brána paláce zahrnuje tajnou místnost, do které se vejde malá krabička s diamantem. Připojte se k Raye v hledání posledního draka a ve snaze o záchranu říše Kumandra! Děti si mohou přehrávat dobrodružné scény z filmu nebo vytvářet vlastní příběhy. Fanoušky disneyovek čeká spousta vzrušení. Sada obsahuje 2 modely a spoustu doplňků, které podnítí fantazii a neomezené hraní.“ 

Pro ještě větší porci zábavy a napětí lze model kombinovat s Lego Disney sadou Raya a Palác srdce (43181LEG) a vytvořit si tak celou říši Kumandra.

  • Krásně zpracovaný pohyblivý drak Sisu měří 24 cm na výšku a je zárukou řady napínavých dobrodružství, které děti budou chtít prožívat stále znovu.

  • Počet kostek: 216

Součástí je tištěný návod na stavění a k dispozici jsou i digitální pokyny Instructions PLUS, které umožní si model otáčet a přibližovat a se kterými se každé dítě stane mistrem stavitelem. 

Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání.Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

 
Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Raya a drak
Počet dílků stavebnice: 216
Věk: Od 6 let
Načítám