LEGO Technic 42121 - Těžkotonážní bagr 2v1

Hledáte speciální dárek pro malé milovníky stavebnic? Tato sada Lego Technic 2v1 nabízí spoustu funkcí pro hodiny kreativního hraní.
EAN: 5702016890976
Kód 1: 42121LEG
Kód 2: 2242121
915 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Hledáte speciální dárek pro malé milovníky stavebnic? Tato sada Lego Technic 2v1 nabízí spoustu funkcí pro hodiny kreativního hraní. Inspirujte malé nadšence do stavební techniky novou stavebnicí Těžkotonážní bagr od Lego Technic se dvěma modely v jedné sadě. Jakmile děti usoudí, že jsou připraveny na novou stavitelskou výzvu, mohou model bagru přestavět na pásový traktor s rypadlem. Kopání, ježdění, otáčení – bagr toho dokáže opravdu spoustu. Prohlédněte si v akci lopatu, pohyblivé rameno, pásy nebo hlavní otočnou konstrukci stroje. Samozřejmostí je propracovaná kabina se sedadlem pro řidiče a ovládacím panelem. Díky realisticky zpracovaným mechanismům představuje řada Lego Technic skvělý úvod do světa techniky. Parádní narozeninový dárek pro děti, které mají rády stavební techniku. Provedení 2v1 je zárukou nespočtu hodin stavitelské zábavy. Kluci a holky ve věku od 8 let se mohou těšit na pohlcující stavitelskou výzvu a rovnou dva modely s řadou realistických prvků. Autenticky zpracovaná kabina a ovládací panel dávají dětem prostor pro vytváření spoustu herních scénářů. 

  • Model Lego bagru měří až 23 cm na výšku, až 37 cm na délku a 11 cm na šířku.

  • Počet kostek: 569

Řada Lego Technic otevírá bránu do světa techniky pro mladé Lego fanoušky připravené na další stavitelskou výzvu. Již od roku 1958 splňují Lego kostky ty nejpřísnější standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a vždy pevně drží. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 28 x 8 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 569
Věk: Od 8 let
Načítám