LEGO Technic 42120 - Záchranné vznášedlo 2v1

Hledáte perfektní dárek pro děti, které mají rády vzrušující vozidla? Pak si určitě zamilují stavebnici Záchranné vznášedlo od Lego Technic. Je plná autentických prvků a zárukou nespočtu napínavých příběhů a odvážných misí.
EAN: 5702016890761
Kód 1: 42120LEG
Kód 2: 2242120
639 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Hledáte perfektní dárek pro děti, které mají rády vzrušující vozidla? Pak si určitě zamilují stavebnici Záchranné vznášedlo od Lego Technic. Je plná autentických prvků a zárukou nespočtu napínavých příběhů a odvážných misí. Holky a kluci ve věku od 8 let si mohou užít funkci „vznášení“, kdy se model pohybuje na skrytých kolech. Navíc nabízí otočné vrtule, varovný maják, kokpit se sedadly, ovládací panel a spoustu dalších detailů, které děti nadchnou. A jakmile usoudí, že je čas vyrazit na další misi, mohou přijmout novou stavitelskou výzvu a přestavět model na dvoumotorové letadlo s pohyblivými směrovými kormidly a klapkami. Řada stavebnic Lego Technic zahrnuje spoustu parádních vozidel. Tyto modely byly vytvořeny speciálně pro mladé Lego nadšence, kteří chtějí posunout stavění na novou úroveň. Díky realistickým funkcím představují skvělou volbu pro děti, které se zajímají o to, jak věci fungují. Model vznášedla pro nadšence do vozidel záchranných složek. Parádní funkce s efektem vznášení, otočné vrtule, kokpit a maják. Díky designu 2v1 lze model přestavět na dvoumotorový letoun.

  • Měří 12 cm na výšku, 24 cm na délku a 13 cm na šířku

  • Počet kostek: 457

Stavebnice Lego Technic přinášejí mladým fanouškům velké stavitelské výzvy. Lego dílky splňují nejvyšší oborové standardy kvality. Lego dílky splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19 x 35 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 457
Věk: Od 8 let
Načítám