LEGO DOTS 41933 - Náramek disko trysko

Hudební nadšenci budou sadu Náramek – disko trysko od Lego DOTS jednoduše zbožňovat! 
EAN: 5702016915884
Kód 1: 41933LEG
Kód 2: 2241933
149 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 12ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Hudební nadšenci budou sadu Náramek – disko trysko od Lego DOTS jednoduše zbožňovat! Hudební nadšenci budou sadu Náramek – disko trysko od Lego DOTS jednoduše zbožňovat! Kreativní sada obsahuje kvalitní tenký pásek v černé barvě, který obepne velká i malá zápěstí, a 32 barevných zdobítek, včetně speciálních kulatých dílků s hudebními motivy. Náramky umožňují snadné, intuitivní sestavení, takže je děti mohou sladit se svým outfitem nebo náladou a učinit je jedinečnými. Sada na výrobu vlastních šperků dětem přináší možnost vyjádřit jejich osobnost a ozdobit si vlastní výtvory podle sebe. S tímto náramkem a ostatními sety od Lego DOTS se fantazii meze nekladou – kouzlo spočívá v dětské představivosti. Náramky představují originální dárek nebo skvělou odměnu k jakékoliv příležitosti.

  • Náramek je dlouhý více než 20 cm, takže malým módním návrhářům a návrhářkám dá dostatek prostoru pro vyjádření vlastního stylu. A když si jej pak připnou na zápěstí, můžou si ho kdykoli upravit.

  • Počet kostek: 33

Podpořte kreativitu a sebevyjadřování dětí prostřednictvím parádního náramku. Procvičte umělecké dovednosti dětí skrze vlastnoruční tvoření. Kreativní duše mohou dílky kombinovat s ostatními sadami řady DOTS a navrhovat další designy. Zaujměte malé kreativce zábavnou sadou, která podporuje důvěru ve vlastní tvůrčí dovednosti. Malé a přenosné výtvory, které děti mohou samy tvořit a nosit. Stačí spojit prvních pár dílků a hraní bez konce mohou začít! Cool zdobítka a flexibilní náramek podněcují k rozvoji kreativity a designérských schopností.

Sady Lego DOTS dávají dětem jedinečný prostor pro sebevyjádření. Lego dílky splňují ty nejpřísnější standardy kvality, takže je na ně vždy spoleh.

Rozměry kusového balení: 25 x 9 x 1 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 33
Věk: Od 6 let
Načítám