LEGO DOTS 41931 - DOTS doplňky – 4. série

Děti a fanoušci umění a ručních prací si zamilují tajemnou sadu DOTS doplňky – 4. série! Dílky lze kombinovat s ostatními sety z řady Lego DOTS. Zdobítka dětem umožňují rozšiřovat jejich designy a měnit je tak, aby jim ladily s oblečením.
EAN: 5702016915266
Kód 1: 2241931
Kód 2: 41931LEG
3,42 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 19ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti a fanoušci umění a ručních prací si zamilují tajemnou sadu DOTS doplňky – 4. série! Dílky lze kombinovat s ostatními sety z řady Lego DOTS. Zdobítka dětem umožňují rozšiřovat jejich designy a měnit je tak, aby jim ladily s oblečením, náladou a výzdobou pokoje. Sáček obsahuje 105 barevných dílků, včetně roztomilých kostek s očima, pusou, ušima a packama, a k tomu navíc 10 speciálních supertajných dílků, které zaujmou deseti z šestnácti možných designů. Děti si tak mohou zdobit vlastní náramky, předměty v pokoji nebo ozdoby na tašku podle svého vkusu a rozvíjet tak své tvůrčí schopnosti.

Malý sáček dětem nabízí možnost hrát si s Lego DOTS sadami ještě odvážnějšími způsoby, kombinovat je se sety kamarádů a chlubit se jedinečnými designy. Vhodné jako zábavný dárek pro kreativní děti nebo překvapivý přírůstek do sbírky DOTS. Odměňte děti za tvrdou práci a kreativní hraní tímto parádním balením originálních zdobítek. Procvičte umělecké dovednosti prostřednictvím neomezeného tvoření. Použijte zdobítka ke zpestření jakýchkoliv DOTS výtvorů nebo Lego stavebnic. Cool zdobítka v mnoha barvách podněcují rozvoj kreativity a představivosti. Sady Lego DOTS dávají dětem jedinečný prostor pro sebevyjádření.

Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 15 x 10 x 1 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 105
Věk: Od 6 let
Načítám