LEGO DOTS 41922 - Náramek bláznivý kaktus

Milovníci přírody budou sadu Náramek bláznivý kaktus od Lego DOTS jednoduše zbožňovat! 
 
EAN: 5702016915174
Kód 1: 41922LEG
Kód 2: 2241922
5,73 € cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Milovníci přírody budou sadu Náramek bláznivý kaktus od Lego DOTS jednoduše zbožňovat! Kreativní sada obsahuje tenký světlezelený pásek, který obepne velká i malá zápěstí, a 32 barevných zdobítek, včetně speciálních kulatých dílků s motivem kaktusu. Náramky umožňují snadné, intuitivní sestavení, takže je děti mohou sladit se svým outfitem nebo náladou a učinit je jedinečnými.  Sada na výrobu vlastních šperků dětem přináší možnost vyjádřit jejich osobnost a ozdobit si vlastní výtvory podle sebe. S tímto náramkem a ostatními sety od Lego DOTS se fantazii meze nekladou – kouzlo spočívá v dětské představivosti. Náramky představují skvělou odměnu k jakékoliv příležitosti.

  • Náramek je dlouhý více než 20 cm.

  • Počet kostek: 33

Podpořte kreativitu a sebevyjadřování dětí prostřednictvím parádního náramku. Procvičte umělecké dovednosti dětí skrze vlastnoruční tvoření. Fanoušci tvoření mohou destičky kombinovat s dalšími sadami řady DOTS a navrhovat další designy. Zaujměte malé kreativce zábavnou sadou, která podporuje důvěru ve vlastní tvůrčí dovednosti. Malé a přenosné výtvory, které děti mohou samy tvořit a nosit. Stačí spojit prvních pár dílků a hraní bez konce mohou začít! Cool zdobítka a flexibilní náramek podněcují k rozvoji kreativity a designérských schopností. Sady Lego DOTS dávají dětem jedinečný prostor pro sebevyjádření. Lego dílky splňují ty nejpřísnější standardy kvality, takže je na ně vždy spoleh.

Již od roku 1958 splňují Lego kostky a dílky ty nejvyšší standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné skládání a rozebírání. Lego kostky a dílky stavebnice pro děti splňují ty nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality.

Rozměry kusového balení: 25 x 9 x 1 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 33
Věk: Od 6 let
Načítám