LEGO Friends 41446 - Veterinární klinika v městečku

Máte ve svém okolí malé nadšené milovníky zvířat a domácích mazlíčků? Veterinární klinika v městečku Heartlake je ten pravý dárek, který je zaručeně potěší! 
EAN: 5702016916546
Kód 1: 41446LEG
Kód 2: 2241446
35,19 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Máte ve svém okolí malé nadšené milovníky zvířat a domácích mazlíčků? Veterinární klinika v městečku Heartlake je ten pravý dárek, který je zaručeně potěší! Usadili se vám doma malí veterináři a milovníci zvířat? Jejich hry jsou plné péče o čtyřnohé kamarády, a proto by jim neměla chybět opravdová veterinární klinika z Heartlake City. O všechna nemocná zvířata se starají Donna a Mia, léčí je a následně jim pomáhají zpět do života. V Lego Friends veterinární klinice se děti ponoří do her, které v nich probudí a prohloubí lásku ke zvířatům a kdo ví, třeba z nich jednou budou veterináři. Lego veterina právě začíná a záleží jen na vás, jestli stihnete zachránit želvu přecházející nebezpečnou cestu, uzdravit pejskovi pochroumanou tlapku nebo vyléčit nemocné koťátko. Potěšte milovníky zvířat bohatou sadou, která je zárukou spousty příběhů a zachráněných zvířecích životů. Stavebnice Veterinární klinika v městečku Heartlake obsahuje celkem 8 postav: 3 minipanenky a figurky vodicího psa, koně se sedlem, kotě, štěně a želví mládě.

  • Měří přes 16 cm na výšku i na šířku – ideální velikost na výstavku, kde budou mít děti sadu vždy po ruce.

  • Počet kostek: 258

Novinka řady Lego Friends s novými figurkami pejska a kotěte pro rok 2021. Pomáhat je krásné. Stavebnice probouzí a prohlubuje lásku ke zvířatům a veterinárnímu lékařství. Již od roku 1958 splňují Lego dílky a kostky přísné standardy, aby byly kompatibilní a umožňovaly konzistentní spojování a rozebírání. Lego kostky jsou testovány, aby splňovaly ty nejpřísnější globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 258
Věk: Od 6 let
Načítám