LEGO Friends 41440 - Pekařství v městečku Heartlake

Pomozte malým stavitelům a stavitelkám rozvíjet jejich stavitelské dovednosti díky dárku v podobě sady Pekařství v městečku Heartlake.
EAN: 5702016913118
Kód 1: 41440LEG
Kód 2: 2241440
435 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Pomozte malým stavitelům a stavitelkám rozvíjet jejich stavitelské dovednosti díky dárku v podobě sady Pekařství v městečku Heartlake. Tento jednoduchý model umožňuje dětem připojit se k Stephanie a Olivii a pomoci jim s výrobou a prodejem lahodných dobrot. Sada s pekařstvím pomůže dětem osvojit si stavění a dá jim možnost provozovat vlastní obchůdek, rozvážet dortíky na skútru a trávit čas s kamarády. Obsahuje budovu pekárny, dvě minipanenky, skútr, figurku pejska a spoustu cukrářských doplňků jako zmrzlinu, preclík nebo croissant. Stephanie má plné ruce práce – peče lahodné dortíky. Vystavte je na odiv do výlohy, aby je zákazníci viděli. Olivia mezitím rozváží dobroty na mopedu. Předejte jí zásilku přes okénko, ať může hned vyrazit na cestu. Po práci si s děvčaty dopřejte hrnek kávy a něco dobrého na zub. Součástí jsou tři figurky postav: minipanenky Stephanie a Olivia, a figurka pejska Dashe. Sada obsahuje spoustu doplňků: preclík, hrnek, zmrzlina, croissant, dortík, koláč, skútr s helmou, nebo kost pro psa.

  • Model pekárny měří 13 cm na šířku, takže se krásně vejde na výstavku v dětském pokoji.

  • Počet kostek: 99

Stavebnice s označením 4+ pomáhají dětem získat stavitelské sebevědomí, při stavění společně s rodiči i samostatně. Kromě tištěného Lego návodu je k dispozici také bezplatná aplikace s digitálními pokyny Instructions PLUS, které vás provedou stavěním od začátku do konce.

Lego dílky splňují přísné oborové standardy kvality, takže si můžete být jisti, že děti svými malými ručkami kostky snadno uchopí a budou s jejich pomocí rozvíjet své stavitelské dovednosti – a je tomu tak již od roku 1958. Lego kostky a dílky testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, abychom zajistili, že vyhovují striktním bezpečnostním normám.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 99
Věk: Od 4 let
Načítám