LEGO Classic 11014 - Kostky a kola

Působivá stavebnice Lego Classic Kostky a kola je skvělým dárkem pro děti, které si rády hrají. Díky 9 originálním modelům na kolečkách a spoustě dalších kostek a dílků je zárukou nekonečného množství hodin kreativní zábavy pro holky, kluky ....
EAN: 5702016889192
Kód 1: 11014LEG
Kód 2: 2211014
1 045 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Působivá stavebnice Lego Classic Kostky a kola je skvělým dárkem pro děti, které si rády hrají. Díky 9 originálním modelům na kolečkách a spoustě dalších kostek a dílků je zárukou nekonečného množství hodin kreativní zábavy pro holky, kluky, kamarády i celé rodiny.

Co najdete v krabici? Všechno, co děti potřebují k tomu, aby si mohly postavit modely autíčka, vláčku, autobusu, robota, zebry na skateboardu, závoďáku, zajíčka na kolečkovém křesle, tahacího kačera a opice na banánu  Tyto zábavné Lego modely si děti doslova zamilují. A jelikož jsou ke každému k dispozici jednoduché návody a digitální pokyny, budou si moci radost ze sestavení vlastních Lego hraček vychutnat i ti nejmenší stavitelé. Stavebnice Lego Classic vkládají dětem do rukou nekonečné tvůrčí možnosti. Zároveň vedou k otevřenému hraní a rozvíjí u dětí kreativitu a jemné motorické dovednosti. Děti, kamarádi i celé rodiny si mohou vychutnat společnou zábavu při hraní a stavění. 9 zábavných modelů na kolečkách – od zebry na skateboardu po tahacího kačera. Spousta kreativních nápadů, které se stanou skutečnými díky dětské představivosti.

  • Děti mají k dispozici 653 dílků, ze kterých si mohou postavit, cokoliv je napadne.

Snadné a srozumitelné – samostatné sáčky s dílky ke každému modelu. Obsahuje srozumitelný návod na stavění a digitální pokyny dostupné online. Pomáhá rozvíjet fyzické a tvůrčí dovednosti u dětí. Dílky ve stavebnicích Lego Classic splňují ty nejpřísnější standardy kvality.

Rozměry kusového balení: 26 x 28 x 10 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 653
Věk: Od 4 let
Načítám