LEGO Duplo 10952 - Stodola, traktor a zvířátka z farmy

Lego Duplo Město: Stodola, traktor a zvířátka z farmy je parádní model farmy, který předškolákům zaručí hodiny zábavného učení. Jedná se o ideální vývojovou hračku pro děti, které milují zvířata nebo traktory.
EAN: 5702016889499
Kód 1: 10952LEG
Kód 2: 2210952
1 435 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Lego Duplo Město: Stodola, traktor a zvířátka z farmy je parádní model farmy, který předškolákům zaručí hodiny zábavného učení. Jedná se o ideální vývojovou hračku pro děti, které milují zvířata nebo traktory. Zažijte pořádný rozruch na farmě společně s těmi nejmenšími! Abyste mohli správně pečovat o zvířata, najdete zde vše potřebné. Stodola ani traktor nemohou chybět, stejně tak jako celá řada figurek zvířátek – poník, prasátko, pejsek, ovce, kohout a kuřátko i kráva s telátkem. Brrrm, brrrm, už to jede! Nechte děti dovézt zemědělským traktorem seno pro zvířata, které je uskladněno v sestavitelné stodole. Farma ožije ráno, v poledne i večer ať ji postavíte kdekoliv. Tato Lego Duplo sada přímo vybízí ke hrám, které rozvíjejí dětskou fantazii, a navíc si celou farmu mohou snadno vzít i s sebou na cesty.

Stavebnice obsahuje roztomilé figurky poníka, prasátka, pejska, ovce, kohouta, kuřete, krávy a telátka. Lego traktor, sestavitelná stodola, balík sena – nezbytnosti pro rušnou farmu součástí balení. Ideální Lego sada rozvíjející jemnou motoriku, sociální a emoční dovednost a kreativní myšlení.

  • Stodola je 23 cm vysoká, 20 cm široká a 11 cm hluboká.

  • Počet kostek: 97

Rozměry kusového balení: 28 x 54 x 12 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 2 let
Načítám