LEGO Duplo 10951 - Stáj s poníky

Lego Duplo Stáj s poníky nabízí vše, co malý milovník zvířat potřebuje, aby se mohl starat o dva roztomilé poníky. Kreativní hraní a zábavné učení nebude brát konce.
 
EAN: 5702016889482
Kód 1: 10951LEG
Kód 2: 2210951
669 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Lego Duplo Stáj s poníky nabízí vše, co malý milovník zvířat potřebuje, aby se mohl starat o dva roztomilé poníky. Kreativní hraní a zábavné učení nebude brát konce. Provozovat stáj na farmě, to nejsou jen projížďky na koních. Děti tam mohou začít spousta zábavy během péče o své čtyřnohé miláčky. Než vyrazí ven na ponících, bude potřeba jejich hřebelcování a krmení. Po dlouhé projížďce musí připravit místa na spaní, kde budou poníci odpočívat do dalšího dne. Lego Duplo nabízí dětem vyzkoušet si, jaké to je pečovat o zvířátka. Během svých dlouhých a nápaditých her budou rozvíjet nejen jemnou motoriku, ale taky emoční a sociální dovednosti. Ve stáji navíc najdou vše, co k péči o tato fantastická zvířata potřebují. Každá farma slibuje kreativní hry a dlouhé hodiny ve společnosti roztomilých zvířat. Tato stáj není výjimkou. Nádherný model stáje s roztomilými poníky. Ideální pro rozvoj jemné motoriky, nápaditosti a sociálních dovedností. Ve stavebnici najdete figurky chlapce a dívky, dva roztomilé poníky, sestavitelný model klasické stáje s otevíracími dveřmi, kyblík na vodu, mrkve a propracovaný balík sena.

  • Stavebnice stáje má rozměry 19 cm na výšku, 15 cm na šířku a 9 cm do hloubky

  • Počet kostek: 65

Všechny stavebniceLego Duplo byly odborně navrženy tak, aby s pomocí nápaditých prvků podněcovaly k neomezenému hraní, které podporuje vývoj a které si mohou děti užívat spolu se svými rodiči. Sady od Lego Duplo splňují přísné oborové standardy kvality, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky Lego Duplo splňují přísné normy týkající se bezpečnosti dětí.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 65
Věk: Od 2 let
Načítám