LEGO Duplo 10950 - Traktor a zvířátka z farmy

Seznamte děti se životem na farmě a užijte si legraci s traktorem a zvířaty díky této nápadité stavebnici Lego Duplo. Všestranná sada poskytuje bezpočet příležitostí k hraní nápaditých příběhů a zábavnému učení.
 
EAN: 5702016889475
Kód 1: 10950LEG
Kód 2: 2210950
16,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Seznamte děti se životem na farmě a užijte si legraci s traktorem a zvířaty díky této nápadité stavebnici Lego Duplo. Všestranná sada poskytuje bezpočet příležitostí k hraní nápaditých příběhů a zábavnému učení. Předškoláci a jejich rodiče si spolu užijí kouzelné chvíle na farmě, kde se budou starat o zvířátka. Nechybí traktor táhnoucí vozík plný náčiní a figurky dvou roztomilých oveček, farmáře a dítěte. Děti si vyzkouší, jaké to je starat se o zvířata, přičemž budou rozvíjet jemnou motoriku a sociální a emoční dovednosti. Se sadou Lego Duplo Traktor a zvířátka z farmy se děti, které milují vozidla a čtyřnohé kamarády, s nadšením pustí do řízení traktoru a starání o ovečky – při tom budou rozvíjet svou fantazii a zábavnou formou se dozví o světě. Malí stavitelé si mohou hrát s traktorem s vozíkem a figurkami 2 oveček, farmáře a dítěte. Součástí stavebnice jsou také sestavitelný strom, farmářské náčiní a propracovaný balík sena.

Hračky Lego Duplo dětem nabízí neomezenou zábavu, možnost sebevyjadřování a učení hrou. Se stavebnicemi Duplo mohou rodiče spolu s dětmi sdílet významné vývojové milníky, zatímco si budou vychutnávat dlouhé hodiny hraní. Zábavné učení, při kterém budou předškoláci řídit traktor a krmit ovečky. Ve stavebnici nechybí traktor s vozíkem a figurky dvou ovcí, farmáře a dítěte. Děti si budou přehrávat příběhy z farmy, ve kterých se postarají o ovečky.

  • Traktor měří přes 15 cm na délku a sestavitelný strom má 11 cm na výšku

  • Počet kostek: 27

Všestrannou stavebnici lze snadno kombinovat s ostatními modely na motivy farmy Lego Duplo. Součástí návodu na stavění je také zábavný obrázkový příběh. Všechn y stavebnice Lego Duplo vedou děti ke kreativnímu hraní a podporují jejich vývoj. Výrobky Lego Duplo splňují vysoké oborové standardy kvality. Kostky a dílky Lego Duplo splňují striktní normy týkající se bezpečnosti dětí.

Rozměry kusového balení: 26 x 22 x 10 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 27
Věk: Od 2 let
Načítám