LEGO Duplo 10949 - Zvířátka z farmy

Všestranná stavebnice Lego Duplo Zvířátka z farmy malé stavitele inspiruje ke kreativnímu hraní a podněcuje rozvoj klíčových dovedností prostřednictvím příběhů se čtyřmi rozkošnými zvířaty z farmy.
 
EAN: 5702016888867
Kód 1: 10949LEG
Kód 2: 2210949
219 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Všestranná stavebnice Lego Duplo Zvířátka z farmy malé stavitele inspiruje ke kreativnímu hraní a podněcuje rozvoj klíčových dovedností prostřednictvím příběhů se čtyřmi rozkošnými zvířaty z farmy. „Venkov nabízí nekonečnou zábavu a na Lego Duplo farmě narazíte na fantastická zvířata, se kterými se vaše děti ponoří do kreativních her. Zvířátka jsou určena pro malé stavitele a děti s láskou k přírodě. Farma se může pyšnit několika typickými zvířátky. Roztomilé figurky prasete, ovce, kachny a kočky inspirují k dětským hrám, kterým se meze nekladou. I ti nejmenší farmáři budou pečovat o svěřená Lego zvířátka, a přitom rozvíjet svou jemnou motoriku a představivost. Máte dostatek sena ve stodole? Jaké zvířátko z farmy bude nejoblíbenější? Čím je nakrmíte? Kde budou spát? Tyto a mnoho dalších otázek budou bezesporu součástí tvůrčího světa vašeho dítěte.“

„Stavebnice obsahuje čtyři Lego Duplo zvířátka – prase, ovci, kachnu a kočku. Hračka podněcuje rozvoj klíčových dovedností prostřednictvím příběhů ze zvířecí farmy.

  • Zvířátka mají rozměry přes 10 cm na výšku, 9 cm na šířku a 6 cm do hloubky.

  • Součástí je také sestavitelná stodola a propracovaný balík sena.

  • Skvělý tip na dárek, který ve svých jemných ručkách dobře uchopí děti od 2 let.

  • Počet kostek: 11

Stavebnice Lego Duplo splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky Lego Duplo splňují přísné normy vztahující se k bezpečnosti dětí.

Rozměry kusového balení: 14 x 19 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 11
Věk: Od 2 let
Načítám