LEGO Duplo 10909 - Box se srdíčkem

Tato vzrušující sada Lego Duplo je plná nápadů a inspirace! Při hraní a stavění tato tvořivá výuková hračka zažehne jiskru dětské fantazie a podnítí rozvoj dovedností, které vydrží po celý život. Nakopněte dětskou kreativitu!
EAN: 5702016617733
Kód 1: 2210909
Kód 2: 10909LEG
16,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Tato vzrušující sada Lego Duplo je plná nápadů a inspirace! Při hraní a stavění tato tvořivá výuková hračka zažehne jiskru dětské fantazie a podnítí rozvoj dovedností, které vydrží po celý život. Nakopněte dětskou kreativitu! Batolata se již nemohou dočkat, až popadnou kostky uzpůsobené pro malé ručky a začnou stavět. Jednoduchý návod na stavění zajistí, že nápadité hraní začne bez zbytečného zdržování. Postavte dům, zmrzlinu, velrybu, květinu, helikoptéru nebo kachničku – každý z těchto jednoduchých modelů vám poskytne řadu podnětů k povídání a hraní příběhů. Jakmile děti začnou kostky kombinovat při v rámci vlastních modelů, tvořivá zábava nebude mít konce.

Osvojte si důležité dovednosti s první stavebnicí Lego Duplo! StavebniceLego Duplo malým stavitelům vkládají do rukou neomezené možnosti hraní a sebevyjadřování. Díky rozpoznatelným prostředím, známým postavám a kostkám dělaným na míru pro malé ručky inspirují předškoláky, aby se s bezmezným nadšením pustili do hravého učení. 

S 15 zábavnými modely a nespočtem možností stavebnice dětem vkládá do rukou svět neomezených příležitostí. Součástí je 80 pestrobarevných kostek uzpůsobených pro batolata, ze kterých snadno sestavíte 15 modelů, včetně domu, zmrzliny, velryby, květiny a dalších. Začněte s 15 jednoduchými modely. Zeptejte se jich, který mají nejraději (bude to zmrzlina?). Pak jim pomozte stavět vlastní nápadité výtvory! Roztomilé, barevné modely z kostek, které jsou bezpečné a se kterými se snadno manipuluje, představují ideální vzdělávací hračku skvělou jako vánoční, narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek pro holčičky a chlapečky ve věku od 18 měsíců. Každý z 15 začátečnických modelů představuje roztomilý předmět, který děti znají z každodenního života. Spojte tyto dílky s ostatními stavebnicemi Lego Duplo a užijte si ještě více kreativních možností. Otevřete krabici a pusťte se ihned do hraní. Jednoduché návody na stavění rodičům a batolatům ukáží, jak snadno sestavit jednotlivé modely. A jakmile děti začnou stavět, zábava nebude brát konce!

  • Počet kostek: 80

Výukové stavebnice pro předškoláky Lego Duplo splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969! Ve společnosti Lego Group kostky a dílky Lego Duplo splňují ty nejvyšší standardy týkající se celkové bezpečnosti a kvality.

Rozměry kusového balení: 12 x 28 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 80
Věk: Od 18 měsíců
Načítám