LEGO Friends 41662 - Olivia a její plameňákový boxík

Udělejte dětem radost nečekaným dárkem v podobě stavebnice Olivia a její plameňákový boxík od Lego Friends. Elegantní obal má podobu obličeje plameňáka a zaujme i látkovými pírky. 
EAN: 5702016915068
Kód 1: 2241662
Kód 2: 41662LEG
219 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Udělejte dětem radost nečekaným dárkem v podobě stavebnice Olivia a její plameňákový boxík od Lego Friends. Elegantní obal má podobu obličeje plameňáka a zaujme i látkovými pírky. Přenosná zábava z prostředí džungle pro děti, které milují zvířata! Stavebnice obsahuje populární Lego Friends minipanenku Olivie, figurku plameňáka v 1 ze 4 různých barev, figurku žáby, sestavitelnou jezerní scenérii, fotoaparát, meloun a plátek melounu. Děti si mohou dílky z boxíku vytáhnout a hrát si s nimi nebo si přenosnou sadu vzít kamkoliv s sebou.

Díky látkovým pírkům a roztomilému obličeji plameňáka lze ozdobit například psací stůl. Ukažte svým ratolestem svět městečka Heartlake, místa kreativní zábavy a úžasných přátelství, kde děti objeví postavy, které jsou stejné jako ony samy – a kde jsou všichni vítáni!

  • Kompaktní boxík měří přes 11 cm na výšku a 8 cm na šířku.

  • Počet kostek: 41

Kostky použité v této nové Lego stavebnici splňují ty nejpřísnější standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání – a tak tomu bylo vždy již od roku 1958. Stavebnice Lego Friends jsou testovány tak, aby splňovaly ty nejpřísnější globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 21 x 16 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 41
Věk: Od 6 let
Načítám