LEGO Harry Potter 76384 - Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina bylinkářství

Model učebny Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina bylinkářství od Lego Harry Potter je ukrytý uvnitř speciální knihy. Stačí knihu otevřít a děti se okamžitě přenesou na hodinu bylinkářství s profesorkou Prýtovou v bradavickém skleníku.
EAN: 5702016912951
Kód 1: 2276384
Kód 2: 76384LEG
25,96 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Model učebny Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina bylinkářství od Lego Harry Potter je ukrytý uvnitř speciální knihy. Stačí knihu otevřít a děti se okamžitě přenesou na hodinu bylinkářství s profesorkou Prýtovou v bradavickém skleníku. Stavebnice Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina bylinkářství od Lego Harry Potter má podobu knihy, po jejímž otevření se před dětmi objeví skleník z bradavické školy, kde právě probíhá hodina bylinkářství. Obsahuje minifigurky Cedrica Diggoryho, Nevilla Longbottoma a profesorky Prýtové, knihu zaklínadel, dýňový záhon, zalévací stanici s kbelíkem a zlatým kohoutkem a členité pozadí v podobě skleníku. Stačí stavebnici rozložit a děti se mohou zúčastnit hodiny bylinkářství s profesorkou Prýtovou. K nácviku slouží zahradnické vybavení a kouzelné rostliny – a nechybí ani upozornění varující před příšernou mandragorou! 

Obsahuje autentické doplňky jako stříbrný rýč a zahradnické nůžky, ale také prostředí skleníku, které děti znají ze slavných scén z filmové série Harry Potter. Sběratelé se mohou těšit i na další sady z této série, které jsou navrženy tak, aby zachycovaly různé magické učebny. Společně vytvářejí 360stupňové herní prostředí Bradavic.

  • Tato sada ze série kouzelných chvil v Bradavicích měří přes 12 cm na výšku, 8 cm na šířku a 4 cm do hloubky. Díky ideálním rozměrům je dobře přenosná. Navíc se bude parádně vyjímat vystavená na poličce.

  • Počet kostek: 233

Všechny sady od Lego Harry Potter oplývají postavami, funkcemi a místy z kouzelnických filmů, které děti inspirují ke kreativnímu hraní.

Již od roku 1958 splňují Lego stavebnice přísné oborové standardy kvality, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné celosvětově uznávané bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 233
Věk: Od 8 let
Načítám