LEGO Harry Potter 76383 - Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina lektvarů

Model bradavické učebny Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina lektvarů od Lego Harry Potter je ukrytý uvnitř speciální knihy. Stačí knihu otevřít a děti se octnou v učebně lektvarů profesora Snapea.
 
EAN: 5702016912944
Kód 1: 76383LEG
Kód 2: 2276383
669 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Model bradavické učebny Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina lektvarů od Lego Harry Potter je ukrytý uvnitř speciální knihy. Stačí knihu otevřít a děti se octnou v učebně lektvarů profesora Snapea. Stavebnice Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina lektvarů od Lego Harry Potter má podobu knihy z kostek. Když ji děti otevřou, mohou si prohlédnout podzemní učebnu lektvarů z filmové ságy Harry Potter. Stavebnice obsahuje minifigurky Draco Malfoye, Seamuse Finnigana a profesora Snapea, knihu lektvarů, tabuli, křeslo, stůl, tajnou komnatu a pozadí v podobě doupěte. Stačí knihu rozložit a děti mohou vstoupit do učebny profesor Snapea. K nácviku slouží vybavení na vaření lektvarů – a prozkoumat lze i tajemnou komnatu! Vhodné pro malé čarodějky a kouzelníky, kteří hledají nová dobrodružství ze světa Harryho Pottera. Sada nabízí autentické doplňky jako lžíci, nůž, hrnek, hrnec a fialový lektvar. Dále nechybí prostředí doupěte, které děti znají z filmové série Harry Potter.

  • Tato sada ze série kouzelných chvil v Bradavicích měří přes 12 cm na výšku, 8 cm na šířku a 4 cm do hloubky

  • Počet kostek: 271

Sběratelé se mohou těšit i na další magické stavebnice, které jsou navrženy tak, aby vystihovaly různé učebny bradavické školy. Dohromady vytvářejí inovativní 360stupňové herní prostředí. Všechny stavebnice řady Lego Harry Potter nabízejí oblíbené postavy, zábavné funkce a dobře známá místa z populárních filmů. Úchvatný, praktický a magický dárek pro všechny malé čarodějky a kouzelníky.

Již od roku 1958 splňují Lego dílky přísné oborové standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Lego sady splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 271
Věk: Od 8 let
Načítám