LEGO Marvel Avengers 76169 - Thor v obrněném robotu

Velkolepá akce pro superhrdiny se stavebnicí Thor v obrněném robotu od Lego Marvel Avengers Classic. Tento rozměrný akční model nabízí Thorova robota s pohyblivými končetinami a obří odnímatelné kladivo.

 
EAN: 5702016912746
Kód 1: 2276169
Kód 2: 76169LEG
8,42 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Velkolepá akce pro superhrdiny se stavebnicí Thor v obrněném robotu od Lego Marvel Avengers Classic. Tento rozměrný akční model nabízí Thorova robota s pohyblivými končetinami a obří odnímatelné kladivo. Pořádný dárek pro fanoušky studia Marvel. Děti mohou vyslat minifigurku Thora s tajemným kladivem do boje proti nepřátelům a případně hrdinovi pomoci tím, že ho posadí do kokpitu obřího robota. Robot má pohyblivé paže i nohy a v ruce pevně svírá obří kladivo. Fanoušci filmu Avengers studia Marvel si tak mohou přehrávat oblíbené scény z tohoto snímku a účastnit se epických bitev proti ostatním robotům ve své sbírce.

Rozměrná stavebnice Thor v obrněném robotu od Lego Marvel Avengers Classic jistě nadchne všechny malé superhrdiny. Sada nabízí minifigurku Thora a sestavitelného robota s velkým kladivem, které může uchopit svou rukou. Nechybí ale ani menší kladivo pro minifigurku, které lze připevnit k noze robota. Děti mohou posadit minifigurku Thora do otevíracího kokpitu robota, popadnout obří kladivo a vrhnout se do epických bitev s nejrůznějšími padouchy. Skvělý narozeninový, vánoční nebo jakýkoli jiný dárek pro malé superhrdiny od 7 let, kteří milují tvořivé a akční stavebnice.

  • Tento odolný, sestavitelný robot má přes 12 cm na výšku, takže inspiruje k neomezenému kreativnímu hraní.

  • Počet kostek: 139

A až budou všechny bitvy dobojovány, zaujme své místo na výstavce v dětském pokojíčku. Ostatní sběratelské a kombinovatelné modely robotů od Lego Marvel jsou zárukou neomezených herních možností. Děti si tak mohou přehrávat akční scény z filmů nebo si vymýšlet vlastní příběhy.

Již od roku 1958 splňují Lego součástky náročné standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Lego dílky splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 16 x 14 x 5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avengers
Počet dílků stavebnice: 139
Věk: Od 7 let
Načítám