LEGO Marvel Avengers 76168 - Captain America v obrněném robotu

Udělejte dětem radost obří akční stavebnicí Captain America v obrněném robotu od Lego Marvel Avengers. Kromě minifigurky Captaina Ameriky a robota nabízí také řadu úžasných funkcí podporujících nápadité hraní.

 
EAN: 5702016912739
Kód 1: 2276168
Kód 2: 76168LEG
215 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Udělejte dětem radost obří akční stavebnicí Captain America v obrněném robotu od Lego Marvel Avengers. Kromě minifigurky Captaina Ameriky a robota nabízí také řadu úžasných funkcí podporujících nápadité hraní. Rozměrná stavebnice Captain America v obrněném robotu od Lego Marvel Avengers Classic zaujme každého hrdinu. Pohyblivý robot a minifigurka jsou zárukou akce ve velkém měřítku. Sada obsahuje minifigurku Captaina Ameriky a sestavitelného robota s velkým štítem, který může uchopit svou rukou. Nechybí ale ani menší štít pro minifigurku, který lze připevnit k noze robota. Děti mohou otevřít kokpit robota, posadit do něj minifigurku Captaina Ameriky a poté v bitvě proti padouchům zachránit svět s pomocí obřího štítu pohyblivého robota. Zároveň si tak připomenou oblíbené scény z filmu.

  • Robustní model měří přes 12 cm na výšku. Díky ideální velikosti se akční stavebnice hodí jak na kreativní hraní, tak na výstavku v dětském pokojíčku.

  • Počet kostek: 121

Sběratelé se mohou těšit i na další roboty od Lego Marvel, které lze vzájemně kombinovat. Děti tak mají možnost přehrávat si akční filmové scény a vymýšlet si vlastní příběhy.

Již od roku 1958 splňují Lego dílky ty nejpřísnější standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 16 x 14 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 121
Věk: Od 7 let
Načítám