LEGO Star Wars 75300 - Imperiální stíhačka TIE

S parádním Lego modelem Imperiální stíhačka TIE si děti mohou hrát na padouchy z klasické trilogie Star Wars.
EAN: 5702016913606
Kód 1: 2275300
Kód 2: 75300LEG
37,65 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

S parádním Lego modelem Imperiální stíhačka TIE si děti mohou hrát na padouchy z klasické trilogie Star Wars. Zachycuje autentický, elegantní design kultovní stíhačky z imperiální flotily, a navíc obsahuje otevírací kokpit pro Lego minifigurku a 2 pružinové vystřelovače. S touto stavebnicí si fanoušci mohou postavit vlastní Lego verzi kultovní Imperiální stíhačky TIE a přehrávat si scény z klasické trilogie Star Wars. Obsahuje 2 Lego Star Wars minifigurky: pilota stíhačky TIE s blasterovou pistolí a stormtroopera s blasterem, a k tomu navíc Lego figurku protokolárního droida NI-L8. Stíhačka TIE obsahuje otevírací kokpit pro Lego minifigurku a 2 pružinové vystřelovače pro akční hraní. Stavebnice je vhodná jak pro samostatné stavění, tak pro sdílenou zábavu s kamarády a rodinou.

  • Měří přes 17 cm na výšku, 14 cm na délku a 15 cm na šířku

  • Počet kostek: 432

Výrazná stavebnice se stane středobodem pozornosti v každém dětském pokojíčku. Sháníte zajímavou stavebnici pro dítě, které je ve světě Lego sad nováčkem? Tento model na motivy ságy Star Wars čítající 432 dílků obsahuje srozumitelný návod, takže děti mohou stavět samostatně a se sebevědomím rytíře Jedi. Sady Lego Star Wars se výborně hodí pro děti a dospělé fanoušky, kteří si chtějí přehrávat scény ze ságy, vymýšlet si vlastní kreativní příběhy nebo jednoduše skládat a vystavovat si sběratelské modely.

Již od roku 1958 splňují Lego dílky nekompromisní oborové standardy, díky čemuž jsou kompatibilní a umožňují konzistentní spojování – a to i bez použití Síly. Lego dílky splňují náročné bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 28 x 8 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 432
Věk: Od 8 let
Načítám