LEGO Star Wars 75299 - Potíže na planetě Tatooine

Stavebnice Potíže na planetě Tatooine od Lego Star Wars dává dětem možnost spojit síly s Mandalorianem a tuskenským nájezdníkem, se kterými prožijí řadu napínavých pouštních misí.
EAN: 5702016913989
Kód 1: 2275299
Kód 2: 75299LEG
669 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Potíže na planetě Tatooine od Lego Star Wars dává dětem možnost spojit síly s Mandalorianem a tuskenským nájezdníkem, se kterými prožijí řadu napínavých pouštních misí. Součástí sady je Mandalorianova spídrová motorka se sedadlem pro Lego minifigurku a speciální sedačkou pro dítě. Stavebnice obsahuje také sestavitelný model chýše pouštních lidí a vystřelovací balistu. Se stavebnicí Potíže na planetě Tatooine si děti mohou připomenout scény z 2. řady seriálu Star Wars: The Mandalorian a přehrávat si vlastní příběhy, prohánět se na spídru a účastnit se strhujících bitev. Nechybí Lego minifigurky Mandaloriana a tuskenského válečníka s příslušnými zbraněmi, ale ani Lego figurka dítěte (oblíbená postava, které se láskyplně přezdívá Baby Yoda). Speeder nabízí sedadlo pro Lego minifigurku a speciální sedačku pro dítě. Sada dále obsahuje sestavitelný tuskenský úkryt a pružinový vystřelovač tuskenského válečníka.

Tato bezvadná stavebnice je vhodná jak pro samostatné hraní, tak pro sdílenou zábavu s kamarády. Představuje ideální narozeninový, vánoční nebo obyčejný dárek pro kreativní děti od 7 let.

  • Speeder měří přes 3 cm na výšku, 13 cm na délku a 3 cm na šířku

  • Počet kostek: 276

Sadu lze výborně kombinovat s ostatními tvořivými stavebnicemi řady Lego Star Wars. Uvažujete nad koupí této sady pro někoho, kdo je ve světě Lego stavebnic nováčkem? Bez obav. Součástí je srozumitelný ilustrovaný návod, takže se děti mohou pustit do stavění s patřičným sebevědomím. Nabízíme spoustu různých stavebnic Lego Star Wars pro fanoušky všech věkových kategorií, ať už si chtějí přehrávat slavné scény z filmové ságy, vymýšlet vlastní vzrušující příběhy nebo by jen rádi autentickými modely obohatili svou výstavku.

Již od roku 1958 splňují Lego kostky ty nejvyšší oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují jednoduché a pevné spojování. Lego kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly ty nejpřísnější bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 276
Věk: Od 7 let
Načítám