LEGO Star Wars 75295 - Mikrostíhačka Millennium Falcon

Překvapte svého potomka modelem Mikrostíhačka Millennium Falcon od Lego Star Wars. Tento úžasný model vycházející z kultovního designu klasické trilogie Star Wars nabízí dva vystřelovače a sedadlo pro Lego minifigurku.
EAN: 5702016912654
Kód 1: 75295LEG
Kód 2: 2275295
219 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Překvapte svého potomka modelem Mikrostíhačka Millennium Falcon od Lego Star Wars. Tento úžasný model vycházející z kultovního designu klasické trilogie Star Wars nabízí dva vystřelovače a sedadlo pro Lego minifigurku. Součástí sady je také Lego minifigurka Hana Sola s blasterovou pistolí, takže si děti mohou každý den přehrávat dobrodružství s tímto povstaleckým hrdinou. Malé děti si mohou hrát na povstalce ze světa Star Wars ve vlastních příbězích s miniaturní Lego replikou lodi Millennium Falcon z klasické trilogie Star Wars. Mikrostíhačka Millennium Falcon obsahuje sedadlo pro Lego minifigurku Hana Sola a dva vystřelovače pro zábavné a kreativní hraní. Han Solo drží v ruce blasterovou pistoli.  Stavebnici lze výborně zkombinovat se sadou Mikrobojovníci AT-AT vs. Tauntaun a otevřít si ještě více herních možností.

  • Mikrostíhačka měří přes 4 cm na výšku, 8 cm na délku a 7 cm na šířku – díky kompaktním rozměrům ji lze snadno přibalit do dětského batůžku na cesty.

  • Počet kostek: 101

Uvažujete nad koupí této sady pro malého fanouška ságy Star Wars, který je ve světě Lego stavebnic nováčkem? Bez obav. Součástí je ilustrovaný, podrobný návod, takže se děti mohou pustit do stavění s patřičným sebevědomím. Stavebnice od Lego Star Wars se výborně hodí pro děti a dospělé fanoušky, kteří si chtějí přehrávat scény ze ságy Star Wars, vymýšlet si vlastní dobrodružství a vystavovat si sběratelské modely.

Již od roku 1958 splňují Lego dílky ty nejvyšší oborové standardy, díky čemuž umožňují konzistentní spojování – a to i bez použití Síly. Lego dílky splňují přísné bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 12 x 14 x 5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 101
Věk: Od 6 let
Načítám