LEGO Ninjago 71738 - Zane a bitva s titánskými roboty

Dejte mladým fanouškům nindžů možnost přehrávat si vzrušující scény z 5. řady seriálu Lego Ninjago se stavebnicí z edice Legacy – Zane a bitva s titánskými roboty.
EAN: 5702016889697
Kód 1: 2271738
Kód 2: 71738LEG
1 395 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Dejte mladým fanouškům nindžů možnost přehrávat si vzrušující scény z 5. řady seriálu Lego Ninjago se stavebnicí z edice Legacy – Zane a bitva s titánskými roboty představuje novou verzi původní stavebnice s polohovatelným robotem, se kterým si děti vychutnají nespočet napínavých bitev. Akční stavebnice obsahuje 4 minifigurky z 5. řady seriálu Ninjago. Nechybí nindžové Zane a Jay z edice Legacy ani přízrační válečníci Ghoultar a lukostřelec – všichni vyzbrojeni parádními zbraněmi. Tento úžasný model robota má pohyblivé paže a nohy, meč a otočnou pilu, 2 pružinové vystřelovače a spoustu dalších detailů, které poslouží jako inspirace pro vlastní akční příběhy. Obsahuje zlatou sběratelskou minifigurku Jaye na oslavu 10 let hraček Ninjago. Speciální zlaté sběratelské minifigurky najdete i v dalších Ninjago sadách: Turnaj živlů (71735), Odstřelovač balvanů (71736) a Kaiův červený bourák (71737).

  • Měří přes 26 cm na výšku, 9 cm na délku a 15 cm na šířku

  • Počet kostek: 840

Když si děti s modelem Zaneova robota zrovna nebudou hrát, bude se skvěle vyjímat v pokojíčku na výstavce. Řada Lego Ninjago nabízí úžasnou sbírku skvělých herních sad, které vykouzlí úsměv na tváři každého dítěte. Stavebnice jim navíc umožní získat po boku oblíbených nindžů spoustu užitečných dovedností do života.

Lego kostky už více než šest desetiletí vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů, díky čemuž je zaručeno, že je lze vždy bezpečně spojovat a oddělovat. Dovednosti nindži nejsou nutným předpokladem! Lego kostky splňují nejpřísnější bezpečnostní normy, takže děti jsou v bezpečných rukou.

Rozměry kusového balení: 38 x 35 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 840
Věk: Od 9 let
Načítám