LEGO Ninjago 71737 - Kaiův červený bourák

Tato nová verze původní stavebnice Kaiův červený bourák dává dětem možnost postavit se s oblíbenými nindži proti nindroidím válečníkům, které děti znají z 3. řady seriálu Lego Ninjago.
EAN: 5702016888768
Kód 1: 2271737
Kód 2: 71737LEG
1 159 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Tato nová verze původní stavebnice Kaiův červený bourák dává dětem možnost postavit se s oblíbenými nindži proti nindroidím válečníkům, které děti znají z 3. řady seriálu Lego Ninjago. Kaiův červený bourák je novou 2v1 verzí původní stavebnice s modelem závoďáku a motorky, které dětem dávají do rukou celý svět vzrušujících herních možností. Nesmí chybět ani 5 minifigurek: nindžové Kai, Jay a Cole z edice Legacy, a nepřátelský nindroidí válečník a Mindroid, které děti znají z 3. řady televizního seriálu. Minifigurky mají navíc k dispozici také parádní zbraně.Děti si doslova vychutnají možnost vyslat do akce rychlou motorku s minifigurkou nindži, která se ukrývá uvnitř červeného bouráku.Obsahuje zlatou sběratelskou minifigurku Colea na oslavu 10 let hraček Ninjaho. Speciální zlaté sběratelské minifigurky najdete i v dalších Ninjago sadách: Turnaj živlů (71735), Odstřelovač balvanů (71736) a Zane a bitva s titánskými roboty (71738).

  • Model vozidla měří přes 7 cm na výšku, 23 cm na délku a 11 cm na šířku – skvěle se hodí na hraní doma, ale díky jeho rozměrům si s ním můžete užívat zábavu i na cestách

  • Počet kostek:599

Řada Lego Ninjago nabízí úžasnou sbírku akčních stavebnic, které nakopnou dětskou představivost a se kterými se děti po boku nindža hrdinů naučí spoustu věcí do života.

Lego kostky už více než šest desetiletí vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů, díky čemuž je zaručeno, že je lze vždy bezpečně spojovat a oddělovat. Dovednosti nindži nejsou nutným předpokladem! Lego kostky splňují nejvyšší bezpečnostní standardy na světě, takže hraní si s LEGO stavebnicemi je naprosto a garantovaně bezpečné.

Rozměry kusového balení: 28 x 48 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 599
Věk: Od 8 let
Načítám