LEGO Ninjago 71736 - Odstřelovač balvanů

Fanoušci si nyní mohou vychutnat spoustu akce v oblacích a řadu napínavých bitev na zemi díky moderní verzi sady Odstřelovač balvanů inspirované 4. řadou seriálu Lego Ninjago.
 
EAN: 5702016888751
Kód 1: 2271736
Kód 2: 71736LEG
35,19 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Fanoušci si nyní mohou vychutnat spoustu akce v oblacích a řadu napínavých bitev na zemi díky moderní verzi sady Odstřelovač balvanů inspirované 4. řadou seriálu Lego Ninjago. Odstřelovač balvanů je novou a modernější verzí původní stavebnice s parádním vyzbrojeným letounem a nindža vězením, se kterou na děti čeká spousta akce a dobrodružství. Samozřejmostí jsou 4 minifigurky: nindžové Cole, Lloyd a Kai z edice Legacy, kteří se postaví zlému Eyezorovi v akčních scénách ze 4. řady televizního seriálu Lego Ninjago. Děti si doslova vychutnají možnost pálit hned 8 ran z děla na letounu – cílem mohou být nepřátelé nebo vězení a záchrana uvězněného nindži. Obsahuje zlatou sběratelskou minifigurku Kaie na oslavu 10 let hraček Ninjago. Speciální zlaté sběratelské minifigurky najdete i v dalších Ninjago sadách: Turnaj živlů (71735), Kaiův červený bourák (71737) a Zane a bitva s titánskými roboty (71738). 

  • Model měří přes 12 cm na výšku, 28 cm na délku a 25 cm na šířku – skvěle se hodí na hraní doma, ale díky jeho rozměrům se pohodlně vejde do tašky, takže si můžete užívat zábavu i na cestách

  • Počet kostek: 449

Řada produktů Lego Ninjago nabízí úžasnou sbírku sestavitelných hraček, modelů a minifigurek, po kterých touží všechny děti a se kterými si mohou hrát na nindža hrdiny.

Lego kostky už více než šest desetiletí vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů, díky čemuž je zaručeno, že je lze vždy bezpečně spojovat a oddělovat. Dovednosti nindži nejsou nutným předpokladem! Lego kostky splňují nejvyšší bezpečnostní standardy na světě, takže hraní si s Lego stavebnicemi je naprosto a garantovaně bezpečné.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 449
Věk: Od 8 let
Načítám