LEGO Ninjago 71731 - Epický souboj – Zane vs. Nindroid

Působivá stavebnice Zane vs. Nindroid z edice Epický souboj umožní dětem hrát si na vzrušující boje mezi nindžou Zanem a nindroidím válečným robotem.
EAN: 5702016912166
Kód 1: 71731LEG
Kód 2: 2271731
8,42 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Působivá stavebnice Zane vs. Nindroid z edice Epický souboj umožní dětem hrát si na vzrušující boje mezi nindžou Zanem a nindroidím válečným robotem. Akční sada obsahuje také model továrny na nindroidy a otočnou plošinu, které vzrušující duely fanoušků řady Ninjago posunou ještě o úroveň výš. Nindža stavebnice se 2 minifigurkami: úplně novým Zanem – novinkou pro leden 2021 – a legendárním nindroidím válečníkem, kterého děti znají ze seriálu Ninjago. Navíc nechybí 4 bílé zbraně. Sada s tematikou nindžů obsahuje také drobný model továrny na nindroidy a otočnou bojovou plošinu, ze které může Zane zasadit svému protivníkovi finální ránu.

  • Model továrny na nindroidy měří přes 3 cm na výšku, 6 cm na šířku a 8 cm do hloubky – to je ideální velikost na hraní doma nebo u kamaráda.

  • Počet kostek: 57

Pusťte se do ještě větších Lego Ninjago bitev s dalšími sadami z této série: Kai vs. Skulkin, Jay vs. Serpentine a Cole vs. přízračný válečník. Stavebnice Lego Ninjago zvednou děti od obrazovek a monitorů a přenesou je do světa nápaditého hraní, kde se po boku nindža hrdinů naučí užitečné věci do života.

Lego kostky už více než šest desetiletí vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů, díky čemuž je zaručeno, že je lze vždy bezpečně spojovat a oddělovat. Dovednosti nindži nejsou nutným předpokladem! Lego kostky splňují nejvyšší bezpečnostní standardy na světě.

Rozměry kusového balení: 21 x 21 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 57
Věk: Od 6 let
Načítám