LEGO Super Mario 71384 - Tučňák Mario – obleček

Fanoušci řady Lego Super Mario mohou svůj herní zážitek učinit ještě akčnějším se sadou Tučňák Mario – obleček.
EAN: 5702016913279
Kód 1: 71384LEG
Kód 2: 2271384
219 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Sklouzněte se s Lego Super Mariem po břiše a vychutnejte si pořádnou porci zábavy s oblečkem Tučňák Mario. Jde o interaktivní doplněk pro Lego Maria (figurka není součástí balení). Tento doplněk je navržen pro použití s Lego figurkou Maria ze startovacího setu Dobrodružství s Mariem. Když má Lego Mario tento obleček na sobě, může klouzat po břiše jako tučňák a získat tak extra porci digitálních mincí. Startovací sadu a rozšiřující sety Lego Super Mario lze obohatit i o další doplňky, například o obleček Tanuki Mario.

  • Počet kostek: 18

V balíčku najdete ilustrovaný návod, takže se sestavením si poradí i malé děti bez cizí pomoci. Bezplatná aplikace Lego Super Mario obsahuje návody na stavění, inspiraci pro kreativní hraní a spoustu dalšího. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránkách Lego.com/devi­cecheck. Oblíbené sety Lego Super Mario přenáší kultovní postavičku do skutečného světa a dávají fanouškům možnost rozšiřovat a přestavovat vlastní jedinečnou herní platformu.

Lego kostky splňují přísné normy. Lze je vždy bezpečně a pevně spojovat, díky čemuž je možné z nich stavět i rozměrově objemné modely. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 9 x 12 x 5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 18
Věk: Od 6 let
Načítám