LEGO Super Mario 71383 - Wiggler a jedovatá bažina – rozšiřující set

Tento akční rozšiřující set, jímž můžete rozšířit startovací set od Lego Super Mario, vám zprostředkuje setkání s Wigglerem v úrovni Soda Jungle! 
 
EAN: 5702016913262
Kód 1: 71383LEG
Kód 2: 2271383
915 Kč cena s DPH
poslední 4 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 4ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Tento akční rozšiřující set, jímž můžete rozšířit startovací set od Lego Super Mario, vám zprostředkuje setkání s Wigglerem v úrovni Soda Jungle! Pořádně s ním zatřeste, aby se před vámi rozvinul tajný most. Dejte si pozor na Goombu, který se právě pod mostem skrývá. Vyhněte se jedovaté bažině pomocí otočné plošiny a voru. Získejte úžasné schopnosti díky akční kostce Super Star a završte epickou cestu tím, že porazíte Koopu Paratroopu! 

Stavebnice obsahuje Lego figurky kultovních protivníků, kterými jsou Wiggler, Goomba a Koopa Paratroopa. Těm se musí Lego Mario (figurka není součástí balení) postavit a přemoci je. Dále obsahuje posuvnou plošinu, most a plavidlo. Navíc nechybí speciální kostka Super Star, díky které můžete získat jedinečné schopnosti a ještě více odměn.

  • Tento modul v základním rozestavení měří přes 6 cm na výšku, 31 cm na šířku a 26 cm do hloubky.

  • Počet kostek: 374

Lze jej však různě přestavovat a kombinovat s dalšími sety z řady Lego Super Mario. Bezplatná aplikace Lego Super Mario nabízí návody na stavění a bezpečnou platformu pro sdílení herních nápadů.  Sběratelské sety Lego Super Mario přenášejí do reálného světa kultovní postavičku, za kterou stojí společnost Nintendo, a nabízí neomezenou škálu možností, jak rozšiřovat, přestavovat, přizpůsobovat a vytvářet vlastní herní úrovně.

Kvalitní Lego dílky splňují přísné oborové standardy, díky čemuž jsou kompatibilní a umožňují snadné a bezpečné spojování. Lego kostky a dílky splňují přísné normy vztahující se k bezpečnosti dětí.

Rozměry kusového balení: 19 x 35 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 374
Věk: Od 7 let
Načítám