LEGO Super Mario 71382 - Hlavolam s piraňovou rostlinou – rozšiřující set

Vneste do světa Lego Super Mario ještě více zábavy, kterou lze sdílet i s kamarády. Kupte dětem Hlavolam s piraňovou rostlinou – rozšiřující set.
EAN: 5702016913255
Kód 1: 71382LEG
Kód 2: 2271382
25,73 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 7ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Vneste do světa Lego Super Mario ještě více zábavy, kterou lze sdílet i s kamarády. Kupte dětem Hlavolam s piraňovou rostlinou – rozšiřující set. Děti mohou nyní rozšířit svou startovací sadu Lego Super Mario o rozšiřující set Hlavolam s piraňovou rostlinou a vytvářet a stavět z kostek nové výzvy plné otoček a skákání v džungli. Stavebnice obsahuje Lego figurky kultovních protivníků, kterými jsou Spiny a dvě piraňové rostliny. Těm se musí Lego Mario (figurka není součástí balení) postavit a přemoci je. Set obsahuje otočný kolotoč, pomocí kterého lze překonat piraňové rostliny, a tři speciální kostky s červenou mincí, které když všechny posbíráte v časovém limitu, získáte obrovskou odměnu.

Tento Lego set s 267 dílky představuje úžasný dárek k narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti pro kreativní děti ve věku od 7 let, které vlastní startovací set Dobrodružství s Mariem (71360LEG), který je vyžadován pro kompletní herní zážitek.

  • Tento modul v základním rozestavení měří přes 9 cm na výšku, 8 cm na šířku a 16 cm do hloubky.

  • Počet dílků: 267

Tuto sadu lze však mnoha způsoby přestavovat a kombinovat s dalšími sety z řady Lego Super Mario.

Bezplatná aplikace Lego Super Mario obsahuje návody na stavění, inspiraci pro kreativní hraní a spoustu dalšího. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránkách Lego.com/devi­cecheck. Sběratelské sety Lego Super Mario přenášejí oblíbenou postavičku do reálného světa a dávají všem fanouškům nekonečnou škálu možností, jak rozšiřovat, přestavovat, přizpůsobovat a vytvářet vlastní herní úrovně.

Již od roku 1958 splňují Lego kostky ty nejpřísnější oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují jednoduché a pevné spojování.Lego kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly ty nejpřísnější bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 267
Věk: Od 7 let
Načítám