LEGO Super Mario 71381 - Chain Chomp a setkání v džungli – rozšiřují set

Stavitelé mohou svůj svět Lego Super Mario rozšířit o náročnou úroveň Soda Jungle s modelem Chain Chomp a setkání v džungli – rozšiřující set.
EAN: 5702016912463
Kód 1: 2271381
Kód 2: 71381LEG
465 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 3ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Stavitelé mohou svůj svět Lego Super Mario rozšířit o náročnou úroveň Soda Jungle s modelem Chain Chomp a setkání v džungli – rozšiřující set.

Děti mají nyní jedinečnou šanci obohatit svou startovací sadu Lego Super Mario o rozšiřující set Chain Chomp a setkání v džungli, a užít si s kamarády ještě větší porci společné zábavy. Tento jedinečný set obsahuje Lego figurky dvou kultovních protivníků, kterými jsou Chain Chomp a Bramball. Těm se musí Lego Mario (figurka není součástí balení) postavit a přemoci je. Obsahuje skákací plošinu, ze které lze překonat Chain Chompa a speciální kostku s mincemi, která ukrývá nemalou odměnu pro hráče. Tento Lego set s 160 dílky představuje úžasný dárek k narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti pro děti ve věku od 7 let, které vlastní startovací set Dobrodružství s Mariem (71360), který je vyžadován pro kompletní herní zážitek. Lze jej však mnoha způsoby přestavovat a kombinovat s dalšími sety z řady Lego Super Mario.

  • Tento modul v základním rozestavení měří přes 10 cm na výšku, 21 cm na šířku a 15 cm do hloubky

  • Počet kostek: 160

.Bezplatná aplikace Lego Super Mario nabízí návody na stavění a bezpečnou platformu pro sdílení herních nápadů. Sběratelské sety Lego Super Mario přenášejí oblíbenou postavičku do reálného světa a dávají všem fanouškům nekonečnou škálu možností, jak rozšiřovat, přestavovat, přizpůsobovat a vytvářet vlastní herní úrovně.

Již od roku 1958 splňují Lego dílky přísné standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly konzistentní spojování a rozebírání. Lego dílky testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, abychom zajistili, že vyhovují přísným bezpečnostním normám.

Rozměry kusového balení: 14 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 160
Věk: Od 7 let
Načítám