LEGO City 60304 - Křižovatka

Stavebnice Křižovatka od Lego City slouží jako realistické pozadí kreativních dětských her. Nabízí pouliční lampy zářící ve tmě, semafory, dopravní značky, značení jízdních pruhů, retardéry, přechod pro chodce, stromy a zeleň.
EAN: 5702016912289
Kód 1: 60304LEG
Kód 2: 2260304
16,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Křižovatka od Lego City slouží jako realistické pozadí kreativních dětských her. Nabízí pouliční lampy zářící ve tmě, semafory, dopravní značky, značení jízdních pruhů, retardéry, přechod pro chodce, stromy a zeleň. Děti mohou křižovatky rozmístit podle sebe, vybudovat kolem sebe město a propojit je s ostatními Lego křižovatkami, až budou chtít své město rozšířit! Jde o perfektní začátek pro úžasné stavitelské výtvory. Součástí balení je pět Lego dílů silnice s pruhy, retardéry a přechodem. Navíc nechybí pouliční osvětlení, které ve tmě skutečně svítí, semafory, dopravní značky, stromy a zeleň.  Děti si mohou přehrávat reálné dopravní situace se spoustou autentických detailů a rozšířit své Lego město o potřebnou infrastrukturu.

  • Sestavená křižovatka měří přes 13 cm na výšku, 44 cm na šířku a 38 cm do hloubky

  • Počet kostek: 112

Sada Lego City Křižovatka obsahuje srozumitelný návod na stavění a pokyny Instructions PLUS, které jsou součástí bezplatné Lego aplikace s návody pro chytré telefony a tablety. Tento interaktivní návod s nástroji pro přibližování a otáčení modelů pomůže malým Lego nadšencům stát se brzy opravdovými mistry.Inspirativní hračky pro chlapce a dívky. Stavebnice Lego City podněcují k otevřenému, kreativnímu hraní s pomocí budov, realistických vozidel a sympatických postav, které jsou zdrojem zábavných zážitků na pozadí situací z reálného života. Tyto interaktivní pokyny dětským stavitelům pomohou stát se ve stavění opravdovými mistry.

Všechny Lego kostky a dílky jsou vyráběny v souladu s přísnými standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a aby se s nimi dobře hrálo – a to již od roku 1958. Sady od Lego City procházejí důkladnými testy, abyste měli jistotu, že každý výrobek splňuje náročné bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 112
Věk: Od 5 let
Načítám