LEGO City 60292 - Centrum města

S touto špičkovou stavebnicí Centrum města od Lego City si děti mohou připomenout seriál Lego City Dobrodružství.
EAN: 5702016912012
Kód 1: 2260292
Kód 2: 60292LEG
2 265 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

S touto špičkovou stavebnicí Centrum města od Lego City si děti mohou připomenout seriál Lego City Dobrodružství. Prémiová sada Centrum města od Lego City přináší propracované budovy, parádní vozidla a zábavné postavy z televizního seriálu Lego City Dobrodružství.

Stavebnice obsahuje Lego díly silnice a vše, co děti potřebují k sestavení pizzerie, automyčky, doja, parku, recyklační stanice, náklaďáku, elektromobilu, motorky a kola, a k tomu navíc 8 minifigurek a figurky miminka a vodicího psa. Tato Lego stavebnice je nabitá realistickými funkcemi. Děti mohou projíždět automyčkou, čímž roztočí mycí kartáče, vyprazdňovat pomocí autojeřábu kontejnery na tříděný opad a mnoho dalších věcí. Stavebnice Centrum města od Lego City poslouží jako parádní dárek k Vánocům, narozeninám nebo jakékoli jiné příležitosti pro tvořivé děti a fanoušky seriálu Lego City Dobrodružství. Mezi doplňky patří krabice na pizzu a servírovací podložka. K dis­pozici je taká sada Lego dílů silnic, které děti mohou propojit s ostatními Lego stavebnicemi a vytvořit si vlastní město!

  • Po sestavení měří model Centrum města od Lego City přes 24 cm na výšku, 41 cm na šířku a 44 cm do hloubky

  • Počet kostek: 790

Sada obsahuje tištěné pokyny k sestavení modelů a návod Instructions PLUS, který je součástí bezplatné aplikace s Lego návody pro chytrá zařízení. Tyto interaktivní pokyny dětem pomohou stát se ve stavění opravdovými mistry! Lego City sady obsahují barevné budovy, parádní vozidla a zábavné postavy podněcující fantazii při hraní. Děti tak mohou prožívat otevřená dobrodružství v prostředí, které znají z reálného života.

Všechny Lego kostky a dílky jsou vyráběny v souladu s přísnými standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a aby se s nimi dobře hrálo – a to již od roku 1958. Sady od Lego City procházejí důkladnými testy, abyste měli jistotu, že každý výrobek splňuje náročné bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38 x 48 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 790
Věk: Od 6 let
Načítám