LEGO City 60291 - Moderní rodinný dům

Rodinný dům od Lego City nabízí společenskou místnost, kuchyň, dílnu, ložnici, koupelnu a spoustu ekologických prvků, včetně solárních panelů, nabíjecí stanice a super elektromobilu.
EAN: 5702016911527
Kód 1: 2260291
Kód 2: 60291LEG
1 135 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Rodinný dům od Lego City nabízí společenskou místnost, kuchyň, dílnu, ložnici, koupelnu a spoustu ekologických prvků, včetně solárních panelů, nabíjecí stanice a super elektromobilu. Co všechno najdete v krabici? Vše, co mohou děti potřebovat k sestavení třípatrové nízkoenergetické budovy se solárními panely a nabíjecí stanicí. Dále nechybí elektromobil, minifigurky mámy, táty, dcery a syna a figurka retrívra. Model rodinného domu doslova překypuje realistickými detaily, které si děti zamilují. Díky Lego podložce s motivem silnice jej děti mohou jednoduše zapojit do ulice s dalšími městskými modely! Mezi Lego doplňky najdete meč, kytaru a reproduktor, malířský štětec, trofej, hokejky, herní konzoli a plochou televizi

  • Sestavený model domu měří přes 22 cm na výšku, 25 cm na šířku a 25 cm do hloubky

  • Elektromobil pak má 5 cm na výšku, 11 cm na délku a 4 cm na šířku

  • Počet kostek: 388

Sada obsahuje tištěné pokyny k sestavení modelů a návod Instructions PLUS, který je součástí bezplatné aplikace s Lego návody pro chytrá zařízení. Tyto interaktivní pokyny dětem pomohou stát se ve stavění opravdovými mistry!• Stavebnice Lego City obsahují barevné modely budov a parádních vozidel i zábavné postavy podněcující fantazii při hraní. Děti tak mohou prožívat otevřená dobrodružství v prostředí, které znají z reálného života.

Všechny Lego kostky a dílky jsou vyráběny v souladu s přísnými standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a aby se s nimi dobře hrálo – a to již od roku 1958. Sady od Lego City procházejí důkladnými testy, abyste měli jistotu, že každý výrobek splňuje náročné bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 35 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 388
Věk: Od 5 let
Načítám