LEGO City 60290 - Skatepark

Stavebnice Skatepark od Lego City má vše, co děti potřebují k pořádání vzrušujících skejťáckých akcí, včetně čtvrtinové rampy, rampy, houpačky a zábradlí na triky. 
EAN: 5702016911510
Kód 1: 60290LEG
Kód 2: 2260290
655 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Skatepark od Lego City má vše, co děti potřebují k pořádání vzrušujících skejťáckých akcí, včetně čtvrtinové rampy, rampy, houpačky a zábradlí na triky. Inspiruje k otevřenému hraní na základě scénářů z reálného života. Co všechno najdete v krabici? Vše, co děti mohou potřebovat k sestavení skateparku, včetně Lego podložky s cestou, zátaras, rampy a houpačky, a navíc nákladní auto a celkem tři minifigurky. Děti mohou pořádat našlapané skateboardové závody a předvádět dechberoucí triky. Díky podložce s motivem silnice lze sadu spojit s dalšími podobnými stavebnicemi a rozšířit tak ulice města. Mezi Lego doplňky najdete helmy pro minifigurky, mobil a dílky limonády Vita Rush

  • Sestavený model skateparku měří přes 12 cm na výšku, 19 cm na šířku a 22 cm na délku

  • Nákladní auto pak má 5 cm na výšku, 11 cm na délku a 4 cm na šířku

  • Počet kostek: 195

Sada obsahuje tištěné pokyny k sestavení modelů a návod Instructions PLUS, který je součástí bezplatné aplikace s Lego návody pro chytrá zařízení. Tyto interaktivní pokyny dětským stavitelům pomohou stát se ve stavění opravdovými mistry. Stavebnice Lego City z edice Moje město nabízejí propracované modely budov, parádních vozidel a oblíbených postav, které znáte z každodenního života. Děti si tak při hraní budují cenné dovednosti do života.

Všechny Lego kostky a dílky jsou vyráběny v souladu s přísnými standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a aby se s nimi dobře hrálo – a to již od roku 1958. Sady od Lego City procházejí důkladnými testy, abyste měli jistotu, že každý výrobek splňuje přísné bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 195
Věk: Od 5 let
Načítám