LEGO City 60289 - Transport akrobatického letounu

Stavebnice Transport akrobatického letounu od Lego City dodá dětské fantazii křídla. Obsahuje totiž kloubový transportér a parádní model letadla s nastavitelnými ocasními klapkami a kokpitem s tmavým sklem.
EAN: 5702016889741
Kód 1: 2260289
Kód 2: 60289LEG
25,19 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Transport akrobatického letounu od Lego City dodá dětské fantazii křídla. Obsahuje totiž kloubový transportér a parádní model letadla s nastavitelnými ocasními klapkami a kokpitem s tmavým sklem. Minifigurky pilota a řidiče a spousta dalších doplňků jsou vším, co je zapotřebí k dobrodružstvím v nadzvukové rychlosti. Co čeká uvnitř krabice? Vše, co děti potřebují k sestavení kloubového transportéru s přívěsem pro přepravu parádního letounu, včetně minifigurek pilota a řidiče a zábavných doplňků. Působivá stavebnice obsahuje kloubový transportér se sedadlem pro minifigurku řidiče, a k tomu navíc úžasný letoun s nastavitelnými ocasními klapkami a kokpitem pro minifigurku s tmavým sklem. Sada představuje skvělý vánoční, narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek pro holky a kluky ve věku od 5 let. Mezi doplňky patří šálek s kávou, krabice na nářadí, hasák, kladivo, 2 naváděcí čepy, letecká helma a kyslíková maska.

  • Model Transport akrobatického letounu od Lego City měří (s naloženým letounem) přes 8 cm na výšku, 34 cm na délku a 17 cm na šířku.

  • Počet kostek: 281

K dispozici je jak tištěný návod na stavění, tak interaktivní návod Instructions PLUS s nástroji přibližování a otáčení pro začínající stavitele.To vše v rámci bezplatné Lego aplikace s návody na stavění. Sady od Lego City Skvělá vozidla podporují děti v rozvoji fyzických dovedností a sebevědomí prostřednictvím modelů s různými funkcemi a zábavných postav, které inspirují k otevřenému a kreativnímu hraní.

Již od roku 1958 splňují všechny Lego kostky nekompromisní oborové standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Lego kostky a dílky splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 35 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 281
Věk: Od 5 let
Načítám