LEGO City 60288 - Transport závodní buginy

Stavebnice Transport závodní buginy od Lego City je jednoduše dokonalá. Obsahuje model SUV teréňáku s přívěsem pro převoz funkční závodní buginy Baja.
EAN: 5702016889734
Kód 1: 2260288
Kód 2: 60288LEG
435 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Transport závodní buginy od Lego City je jednoduše dokonalá. Obsahuje model SUV teréňáku s přívěsem pro převoz funkční závodní buginy Baja. A díky 2 minifigurkám závodních jezdců je vše připraveno na dobrodružství ve zběsilé rychlosti! Skvělá stavebnice pro kluky a holky od 5 let Do terénního SUV se vejdou 2 minifigurky. S buginou mohou děti jezdit a zatáčet. Modely lze kombinovat s dalšími originálními Lego stavebnicemi pro ještě více akce!  Mezi Lego doplňky najdete závodní helmu, hasicí přístroj, klíč a kladivo.

Součástí této Lego sady je jednoduchý návod na stavění a pokyny Instructions PLUS. Tuto interaktivní příručku najdete v bezplatné aplikaci s Lego návody pro chytré telefony a tablety. Díky nástrojům přibližování a otáčení bude Lego stavění opravdovou hračkou. Cool stavebnice pro děti Sady ze série Lego City Skvělá vozidla v dětech podporují kreativitu pozemními, vzdušnými a vodními modely s řadou funkcí. Děti mohou prozkoumat nejrůznější vozidla a vymýšlet si příběhy a scénáře, které odrážejí skutečný život zábavným a kreativním způsobem.

  • Sestavený model (včetně přívěsu s buginou) měří přes 7 cm na výšku, 30 cm na délku a 6 cm na šířku

  • Počet kostek: 210

K dispozici je jak tištěný návod na stavění, tak interaktivní návod Instructions PLUS s nástroji přibližování a otáčení pro začínající stavitele, který je k dispozici v bezplatné aplikaci s Lego návody. Sady z edice Skvělá vozidla od Lego City pomáhají dětem s rozvojem kreativity a sebevědomí prostřednictvím propracovaných modelů pozemních, vzdušných a vodních dopravních prostředků, které inspirují k otevřenému a kreativnímu hraní.

Již od roku 1958 splňují všechny Lego kostky nekompromisní oborové standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 210
Věk: Od 5 let
Načítám