LEGO City 60287 - Traktor

Podpořte dětskou tvořivost se stavebnicí Traktor od Lego City. Parádní model traktoru ohromí spoustou realistických funkcí, včetně velkých zadních pneumatik, vyklápěcí korby a zdvižného ramene.
EAN: 5702016889727
Kód 1: 60287LEG
Kód 2: 2260287
15,35 € cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Podpořte dětskou tvořivost se stavebnicí Traktor od Lego City. Parádní model traktoru ohromí spoustou realistických funkcí, včetně velkých zadních pneumatik, vyklápěcí korby a zdvižného ramene. Co se nachází uvnitř krabice? Vše, co děti potřebují k sestavení parádního modelu traktoru s řadou realistických funkcí, a k tomu navíc dva balíky slámy, bedna se zeleninou, minifigurky farmáře a dcery a figurka králíčka. Stavebnice Traktor od Lego City zaujme velkými zadními pneumatikami, vyklápěcí korbou, zdvižným ramenem a kabinou pro minifigurku. Děti mohou model zkombinovat s ostatními Lego sadami vhodnými jak na hraní, tak na výstavku. Mezi doplňky patří bedna s dýní, jablkem a mrkvemi, a k tomu navíc 2 balíky slámy.

  • Po sestavení měří traktor přes 10 cm na výšku, 17 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet kostek: 148

Sada obsahuje tištěné pokyny k sestavení modelů a k dispozici je také interaktivní návod Instructions PLUS, který najdete v bezplatné aplikaci s Lego návody pro chytrá zařízení. Řada Lego City Skvělá vozidla inspiruje děti ke kreativnímu hraní, rozvíjí fyzické dovednosti a pomáhá získávat sebevědomí. Kromě toho se děti seznámí s nejrůznějšími vozidly a scénáři, které zábavným a vzrušujícím způsobem zachycují reálný život.

Již od roku 1958 splňují všechny Lego kostky nekompromisní oborové standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Lego dílky splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 148
Věk: Od 5 let
Načítám