LEGO City 60285 - Sporťák

Děti, které zbožňují suprové repliky aut, si jistě zamilují sadu Sporťák od Lego City.
EAN: 5702016889703
Kód 1: 2260285
Kód 2: 60285LEG
8,42 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti, které zbožňují suprové repliky aut, si jistě zamilují sadu Sporťák od Lego City. Model doslova překypuje úžasnými designovými detaily, včetně aerodynamické karoserie, odnímatelné střechy, nastavitelného zadního spoileru, sportovních černých ráfků s přilnavými pneumatikami a propracovaného kokpitu pro minifigurku řidiče. Stačí přidat špetku fantazie a vyrazit na dálnici! Uveďte kluky a holky od 5 let do vzrušujícího světa Lego City s pomocí působivého sporťáku – inspirativní model podporuje představivost. Co se nachází v krabici? Vše, co děti potřebují pro sestavení sporťáku z řady Lego City Skvělá vozidla s místem pro minifigurku řidiče. Opravdová lahůdka pro malé milovníky parádních modelů. Důmyslný design s jedinečnou karoserií, nastavitelným zadním spoilerem, sportovními černými ráfky včetně přilnavých pneumatik a propracovaným kokpitem s tmavým sklem, do něhož lze posadit minifigurku řidiče. Sporťák od Lego City představuje báječný vánoční, narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek pro kluky a holky od 5 let.

  • Po sestavení měří Lego City sporťák přes 4 cm na výšku, 12 cm na délku a 5 cm na šířku

  • Počet kostek: 89

Funguje na dětskou představivost – stačí otevřít sáčky s kostkami a děti si mohou ihned začít hrát. Součástí je jednoduchý tištěný návod na stavění a interaktivní pokyny Instructions PLUS pro začínající stavitele, které najdete v bezplatné aplikaci s Lego návody pro chytrá zařízení. Posuňte dětskou kreativitu na novou úroveň se sadami od Lego City Skvělá vozidla, které obsahují repliky nabité funkcemi a postavy inspirující k otevřenému, kreativnímu hraní. Navíc dětem pomáhají rozvíjet fyzické dovednosti a sebevědomí.

Již od roku 1958 splňují Lego součástky přísné standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly konzistentní spojování a rozebírání. Lego City kostky a dílky splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 14 x 16 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 89
Věk: Od 5 let
Načítám