LEGO City 60281 - Hasičský záchranný vrtulník

Strhující stavebnice Hasičský záchranný vrtulník je tou nejlepší odměnou pro fanoušky seriálu Lego City Dobrodružství. Ohromí modelem vrtulníku a motorky a prostředím elektrárny se stohovatelnými Lego plameny pro pořádný požár!
EAN: 5702016911541
Kód 1: 2260281
Kód 2: 60281LEG
639 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Strhující stavebnice Hasičský záchranný vrtulník je tou nejlepší odměnou pro fanoušky seriálu Lego City Dobrodružství. Ohromí modelem vrtulníku a motorky a prostředím elektrárny se stohovatelnými Lego plameny pro pořádný požár! Děti mohou hasit požár z vodních děl vrtulníku a vychutnávat si zábavu se 3 minifigurkami, včetně dělníka, pilota vrtulníku a hrdiny z Lego City TV Clemmonse. 

Co se ukrývá v krabici? Vše, co děti potřebují k sestavení vrtulníku, motorky, elektrárny a Lego požáru, a k tomu navíc 3 minifigurky, včetně Clemmonse ze seriálu Lego City Dobrodružství. Děti mohou skládat Lego plameny na sebe, pokud budou chtít postavit větší oheň. Vodní děla vrtulníku umožňují vystřelování dílků, které požár uhasí, a 3 zábavné minifigurky ze seriálu Lego City Dobrodružství jsou inspirací pro celou řadu příběhů. Úžasný tip na dárek pro jakoukoli příležitost. Požárnická sada přináší fanouškům Lego City a tvořivým dětem od 5 let nekonečné hodiny zábavy. Lego doplňky zahrnují nosítka (jsou uložená v nákladovém prostoru vrtulníku), požárnickou helmu, hasák a bezpečnostní helmu.

Součástí je srozumitelný tištěný návod na stavění a interaktivní návod pro začínající stavitele Instructions PLUS, který najdete v bezplatné aplikaci s Lego návody pro chytrá zařízení. Hasičské sady od Lego City podporují kreativní hraní. Navíc nabízejí propracované budovy, parádní vozidla, zábavné postavy a prostředí, která poutavým a nápaditým způsobem zachycují reálný život.

  • Po sestavení měří model hasičského vrtulníku přes 10 cm na výšku, 26 cm na délku a 9 cm na šířku

  • Počet kostek: 212

Všechny Lego součástky splňují ty nejpřísnější oborové standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání. Všechny Lego dílky procházejí náročnými testy, abychom mohli zajistit, že každá naše stavebnice splňuje přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 28 x 8 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 212
Věk: Od 5 let
Načítám