LEGO City 60280 - Hasičské auto s žebříkem

Stavebnice Hasičské auto s žebříkem od Lego City je opravdovou lahůdkou pro děti, které zbožňují akční modely. Součástí je kultovní hasičské auto s vysouvacím žebříkem, a k tomu navíc vodní hydrant a stohovatelné Lego plameny pro ještě větší požár!
EAN: 5702016911534
Kód 1: 60280LEG
Kód 2: 2260280
435 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Hasičské auto s žebříkem od Lego City je opravdovou lahůdkou pro děti, které zbožňují akční modely. Součástí je kultovní hasičské auto s vysouvacím žebříkem, a k tomu navíc vodní hydrant a stohovatelné Lego plameny pro ještě větší požár! Uvnitř se ukrývá model kultovního hasičského auta a populární postava ze seriálu Lego City Dobrodružství. Co se ukrývá v krabici? Model hasičského vozu s žebříkem a hasicím přístrojem, vodní hydrant a stohovatelné Lego plameny, a k tomu navíc minifigurky hasiče a velitelky hasičů Freyi McCloudové z Lego City TV. Děti mohou vysunout žebřík, uložit hasičské potřeby do speciální přihrádky v požárnickém voze a vymýšlet si příběhy s velitelkou hasičů Freyou McCloudovou ze seriálu Lego City Dobrodružství.

  • Po sestavení měří hasičské auto s žebříkem přes 9 cm na výšku, 16 cm na délku a 7 cm na šířku.

  • Počet dílků: 88 

Lego doplňky zahrnují hasičskou sekeru, helmu a hasicí přístroj. Sada obsahuje jednoduché pokyny k sestavení modelů pro děti od 4 let a návod Instructions PLUS, který je součástí bezplatné aplikace s Lego návody pro chytrá zařízení. Tyto interaktivní pokyny dětem pomohou stát se ve stavění opravdovými mistry. Stavebnice řady Lego City pro děti od 4 let pomáhají malým i dospělým nadšencům objevit radost ze společného stavění a hraní. Pomocí realistických budov, parádních vozidel a zábavných postav rozvíjejí dětskou tvořivost a fantazii.

Všechny Lego součástky splňují ty nejpřísnější oborové standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání. LegoCity kostky a dílky splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 88
Věk: Od 4 let
Načítám