LEGO City 60279 - Speciální hasičské auto

Zabavte děti stavebnicí Speciální hasičské auto od Lego City. Nakláněním doleva a doprava mohou řídit model požárnického vozu, odklidit z cesty plameny pomocí čelního pluhu a uhasit oheň tím, že budou z hadice vystřelovat dílky znázorňující vodu.
EAN: 5702016912043
Kód 1: 60279LEG
Kód 2: 2260279
219 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Zabavte děti stavebnicí Speciální hasičské auto od Lego City. Nakláněním doleva a doprava mohou řídit model požárnického vozu, odklidit z cesty plameny pomocí čelního pluhu a uhasit oheň tím, že budou z hadice vystřelovat dílky znázorňující vodu. Tento model hasičského auta představuje skvělý úvod do vzrušujícího světa Lego City, kde se děti mohou stát hrdiny všedního dne a přehrávat si realistická požárnická dobrodružství. Stavebnice Speciální hasičské auto od Lego City nabízí hasičský vůz s funkčním řízením, pluhem a hadicí, díle hořící Lego kmeny a minifigurku hasiče s cool helmou. Děti mohou nakláněním doleva a doprava řídit model požárnického vozu, odklidit z cesty Lego plameny pomocí čelního pluhu a uhasit oheň tím, že budou z hadice vystřelovat dílky znázorňující vodu.

  • Po sestavení měří speciální hasičské auto přes 6 cm na výšku, 10 cm na délku a 5 cm na šířku

  • Počet kostek: 87

Mezi Lego doplňky najdete megafon, hasičskou helmu a kmeny s dílky v podobě ohně. Sada obsahuje tištěné pokyny k sestavení modelů a návod Instructions PLUS, který je součástí bezplatné aplikace s Lego návody pro chytrá zařízení. Tyto interaktivní pokyny dětem pomohou stát se ve stavění opravdovými mistry! Požárnické stavebnice od Lego City obsahují barevné budovy, parádní vozidla a zábavné postavy podněcující fantazii při hraní. Děti mohou vytvářet otevřená dobrodružství v prostředí, které připomíná skutečný život.

Všechny Lego součástky splňují ty nejpřísnější oborové standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání. Lego City splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 14 x 16 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 87
Věk: Od 5 let
Načítám